Rekze Laboratories lansează cea mai complexă linie de produse împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia

BUCURESTI - 8 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Brandul se poate găsi și pe piața din România prin VOK Brand Distribution , importatorul și distribuitorul produselor Rekze Laboratories în România.

Produsele Rekze Laboratories nu conțin chimicale dure acest lucru făcându-le de preferat într-un tratament pentru prevenirea căderii părului

Produsele Rekze Laboratories nu conțin chimicale dure acest lucru făcându-le de preferat într-un tratament pentru prevenirea căderii părului

Rekze Laboratories anunță lansarea liniei sale de produse cosmetice pentru păr destinate stimulării creșterii părului și reducerii căderii acestuia. Odată cu această lansare, Rekze Laboratories face primii pași pentru îndeplinirea obiectivului companiei de a deveni un lider global în industria de înfrumusețare și îngrijirea părului. Produsele Rekze Laboratories sunt importate și distribuite pe piața din România de VOK Brand Distribution.

Rekze Laboratories a dezvoltat această linie de produse unice pe piață folosindu-se de cele mai noi descoperiri biotehnologice pentru a oferi rezultate prin intermediul unor produse cosmetice pentru păr care pot fi eliberate fără prescripție medicală.

Compania a adus laolaltă o echipă de experți în dermatologie pentru a crea unele dintre cele mai complexe formule pentru stimularea creșterii părului și care previne înrăutățirea procesului de cădere a părului. Formulele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la stimularea naturală a circulației scalpului necesară hrănirii foliculilor de păr. 

Fără chimicale dure

Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Produsele Rekze Laboratories nu conțin chimicale dure acest lucru făcându-le de preferat într-un tratament pentru prevenirea căderii părului. Formula produselor a fost dezvoltată prin excluderea completă a lauril sulfat de sodiu și a lauret sulfat de sodiu, compuși low-cost folosiți pentru unele șampoane și balsamuri care au provocat iritații ale pielii și uscarea și căderea părului din cauză că atacă foliculii părului.

Produsele Rekze Laboratories conțin complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza). A fost dovedit prin teste clinice că acest ingredient nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul, dar și că este foarte eficient în stoparea căderii părului și tratamentele de stimulare a creșterii acestuia.

Linia de produse lansată de Rekze Laboratories include: șamponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' și șervețelele umede pentru curățarea scalpului '28'.

Șamponul '63' combină 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea creșterii părului și pentru reducerea căderii acestuia. ‘63’ contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstrucționează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obținerea unui păr și un scalp cât mai sănătoase posibil.  

Balsamul '43' combină 43 de ingrediente pentru a conferi rezistență părului și pentru a controla nivelul de hidratare ducând astfel la obținerea unui păr cu un aspect sănatos. Formula balsamului este astfel concepută încât să nu îngreuneze părul.

Serul tratament '24' conține o formulă ce folosește o tehnologie avansată menită să trateze întregul scalp, nu doar zona vertex, combinând 24 de ingrediente care tratează pierderea părului, menținând în același timp vitalitatea scalpului si acționând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obține rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp.

Șervețelele umede '28', primele de pe piață menite să curețe și să hrănească scalpul, combină peste 28 de ingrediente destinate tratării procesului de subțiere a firelor de păr și a pierderii părului, ajutând la menținerea unui păr sănătos fără riscul de a se rupe. 

Pentru că satisfacția clienților săi este fundamentală, iar compania are ca obiectiv principal îmbunătățirea și dezvoltarea permanentă a liniei sale de produse, Rekze Laboratories le oferă clienților săi câte un set gratuit de produse ce include întreaga gamă, în schimbul trimiterii unei recenzii. Promoția face parte din campania de lansare a produselor pe piața internațională și este disponibilă și clienților din România. Pentru mai multe informații despre campanie și produse, puteți vizita website-ul companiei: www.rekze.com, dar și cel al distribuitorului în România: www.vok.ro.

Despre Rekze Laboratories

Brandul Rekze Laboratories este reprezentat de două companii Rekze Laboratories LLC și Rekze Laboratories Ltd., localizate în Statele Unite și, respectiv, Marea Britanie. Produsele ce poartă marca Rekze Laboratories sunt realizate în laboratoarele partenere din Italia. Ambele entități sunt societăți private.
În România, Rekze Laboratories este importat și distribuit de VOK BRAND Distribution SRL (fostă Gestione Sinistri SRL). VOK BRAND Distribution SRL a fost înființată în anul 2006 cu sediul social și puncte de lucru în Tecuci și București. VOK Brand Distribution SRL este unic importator și distribuitor în Romania și al alto branduri precum DS Laboratories, ColourB4, St. Moriz, Sweet Sweat, Softcup si Colour-Freedom. Produsele distribuite de VOK BRAND Distribution pot fi comandate online, de pe website-ul companiei, prin intermediul partenerilor, însă acestea pot fi achiziționate și în lanțul de magazine Carrefour și dm Drogerie Markt.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gestione-sinistri-srl/rekze-laboratories-lanseaza-cea-mai-complexa-linie-de-produse-impotriva-caderii-parului-si-pentru-stimularea-cresterii-acestuia