GEW    

Comunicate de presa si evenimente pe tema GEW

 • GEW. Logo GEW

  GEW

  Bucuresti - 19 November 2010

  Comunicat de Junior Achievement Romania

  ... GEW) – Saptamana Globala a Antreprenoriatului, prin care milioane de tineri participa la cea mai mare miscare dedicata antreprenoriatului si ideilor inovatoare care ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: global entrepreneurship week , gew , junior achievement , gea strategy & consulting

  Vezi toate comunicatele de presa despre GEW

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul GEW.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la GEW. Informatiile despre GEW cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul GEW, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la GEW, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.