Pentru barbatii care tin la imagine

BUCURESTI - 3 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Retail

Visaţi ca in viata de zi cu zi să fiţi un barbat încrezător şi cu stil? Vă doriţi să fiţi remarcat atunci când pur şi simplu îmbracaţi un costum ?

Pentru barbatii care tin la imagine

Visaţi ca in viata de zi cu zi să fiţi un barbat încrezător şi cu stil? Vă doriţi să fiţi remarcat atunci când pur şi simplu îmbracaţi un costum? GHERASOS vă oferă posibilitatea să alegeţi costumul mult visat la un preţ avantajos, plus alte accesorii care vă va ajuta să vă completaţi ţinuta!


 Pentru bărbaţii care ţin la imagine şi care îşi doresc produse de calitate, lanţul de Magazine Gherasos prezintă o ofertă atractivă la linia de costume, potrivite pentru toate evenimentele.

  Dacă în urmă cu ceva timp femeile erau cele care se preocupau în mod deosebit de ţinuta lor, acum nici bărbaţii nu se lasă mai prejos în materie de tot ceea ce înseamnă modă şi îngrijire personală. O cămaşă bine aleasă şi un costum cu o croială impecabilă, vor  face ca orice barbat să iasă din anonimat şi să se simtă în largul său, fie că merge la un eveniment special,  fie că merge la birou.

  Costumul reprezintă cartea de vizită pentru fiecare bărbat ce doreşte sa exprime autoritate sau un aer sofisticat şi elegant, indiferent de perioada zilei pentru care acesta este ales să fie purtat. De altfel, bărbaţii care vor să fie unici şi să iasă în evidenţă în cadrul unui eveniment, pot apela la un costum croit special pentru un astfel de moment.

   Fiind dintotdeauna un  magazin profesionist ce îşi respectă clienţii, Gherasos propune pentru acest sezon în care nunţile şi alte ocazii  sunt în plină desfăşurare (fie că este vorba de propria nuntă sau de un botez, fie că mergeţi la birou, interviuri,  întruniri sau doar pur şi simplu doriţi să vă puneţi în valoare atitudinea), o ofertă promoţională la linia de costume. În acelaşi timp magazinul oferă pantofi şi alte articole vestimentare şi accesorii pe care le puteţi asorta în funcţie de personalitatea dumneavoastră.

    . În  cazul în care veţi întâmpina dificultăţi în ceea ce priveşte alegerea potrivită, stiliştii Gherasos vă vor sta la dispoziţie în orice moment pentru ca dumneavoastră să obţineţi rezultatul dorit.

  Dacă doriţi să vă faceţi remarcat prin eleganţă şi stil, Gherasos se adresează tuturor bărbaţilor indiferent de vârstă. Cu o experienţă în domeniu de 16 ani, cu o echipă de stilişti bine pregătită şi specializată în arta vestimentaţiei masculine, Gherasos s-a străduit să pună la dispoziţia bărbatului din zilele noastre, tot ce are nevoie pentru a fi mereu la patru ace în cel mai scurt timp: calitate, culoare, croială impecabilă şi cele mai bune ţesături.

  Raportul calitate preţ reprezintă cu siguranţă punctul forte al magazinelor Gherasos, de la ţesături naturale precum lâna, caşmirul, mohairul, bumbacul, mătasea, adaptate la cele mai bune croieli, până la materialele atent selecţionate pentru a asigura confortul clienţilor săi. De asemenea,  magazinul dispune de o varietate de culori potrivite oricărui segment de clienţi,  de la stilul conservator, până la stilul sport-casual.

  Vizitaţi magazinele Gherasos pe care le puteţi găsi în Unirea Shopping Center aripa centrală 1, Unirea Shopping Center aripa centrală 2, Mall Sun Plazza etajul 1), de luni până sâmbătă de la orele 09:00-22:00 şi duminica de la orele 11:00-20:00, de asemenea puteţi vizita şi site-ul www.gherasos.ro.  Sunteţi asteptaţi cu drag!

Taguri: pantoficostumGherasoscamasa
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gherasos1/pentru-barbatii-care-tin-la-imagine