Gi Group a intrat in 15 piete din Europa Centrala si de Est si lanseaza un spatiu stradal in Arad

BUCURESTI - 7 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, HR

Ultimele achizitii si acorduri de parteneriat au plasat Gi Group pe locul 8 al celor mai mari jucatori in piata europeana a serviciilor de resurse umane si in top 20 al companiilor de profil la nivel mondial

Gi Group a intrat in 15 piete din Europa Centrala si de Est si lanseaza un spatiu stradal in Arad
 Intrarea pe noi piete este o provocare deosebita pentru toti cei din Gi Group, deoarece este atat o dovada a angajamentului nostru de a contribui la crearea si dezvoltarea unei piete globale, cat si un test al gradului nostru de flexibilitate si adaptabilitate la diferite culturi, medii economice si atitudini fata de munca.  

Charlie Crocker, Managing Partner Gi Group Romania

Bucuresti, 6 septembrie 2011. – Gi Group, unul din jucatorii de talie mondiala din domeniul serviciilor de resurse umane, anunta doua realizari majore care ii asigura dezvoltarea la nivel international si national:

    - Mai multe achizitii si acorduri de parteneriate i-au permis accesul in Bulgaria, Serbia, Croatia, Muntenegru, Lituania, Rusia, Bosnia, Moldova, Slovenia, Estonia, Letonia, Macedonia, Albania, Ucraina si Armenia 
    - Lansarea unui birou tip spatiu stradal in Arad, ca urmare a cresterii portofoliului de clienti din Vestul tarii

 

‚Intrarea pe noi piete este o provocare deosebita pentru toti cei din Gi Group, deoarece este atat o dovada a angajamentului nostru de a contribui la crearea si dezvoltarea unei piete globale, cat si un test al gradului nostru de flexibilitate si adaptabilitate la diferite culturi, medii economice si atitudini fata de munca. Prin extinderea noastra – atat la nivel international, cat si la cel national – ne dorim sa venim mai aproape de clientii si candidatii nostri, de toti cei deschisi sa creeze o noua cultura a muncii, o noua abordare care sa reflecte realitatile din prezent’, spune Charlie Crocker, Managing Partner Gi Group Romania.

 

 

In urma recentelor achizitii, Gi Group intra direct pe pozitia de lider de piata in Bulgaria (munca temporara), Serbia (servicii de resurse umane) si devine jucator direct in Rusia, Lituania, Croatia si Muntenegru. Pe langa aceste operatiuni, prin intermediul unor acorduri de parteneriat, Grupul va opera si in Bosnia, Moldova, Slovenia, Estonia, Letonia, Macedonia, Albania, Ucraina si Armenia.

Prin aceste realizari, Gi Group a devenit numarul 8 in topul celor mai mari grupuri din domeniul serviciilor de resurse umane din Europa si a intrat in top 20 la nivel mondial, oferind servicii inovative, beneficiind de recunoastere internationala si cu venituri estimate pentru 2011 de peste 1,2 miliarde euro.

 

La nivel national, Gi Group si-a extins si reteaua de birouri regionale, inaugurand un birou de tip spatiu stradal in Arad, ca urmare a cresterii portofoliului de clienti din vestul Romaniei. Lansarea biroului din Arad – localizat in Piata Garii, chiar vis-a-vis de gara centrala a orasului, intr-o zona cu trafic pietonal intens – aduce echipa Gi Group mai aproape de toti care sunt in cautare de locuri de munca, asigurandu-le acces facil la servicii de plasare si consiliere in cariera. Biroul a fost deschis ca raspuns la solicitarile tot mai numeroase de recrutare de masa din partea companiilor din regiunea Aradului si functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00.

Despre GI GROUP STAFFING COMPANY

Despre Gi Group.
Gi Group este unul din liderii la nivel mondial in furnizarea de servicii dedicate dezvoltarii pietei muncii, activand in domeniile muncii temporare si al recrutarii si selectiei, dar si intr-o larga serie de activitati complementare.
In 2010, volumul de personal calificat si necalificat angajat prin Gi Group a ajuns la un total de 35.918 angajati cu norma intreaga la nivel mondial, pus la dispozitia unui numar de peste 12.000 de companii. Gi Group are o echipa proprie constituita din peste 2.000 de persoane, angajati directi, ajungand la o cifra de afaceri globala de 800 milioane de euro.