Gi Group lanseaza divizia Automotive, pentru clienti cu perspective de crestere cu 7.000 de angajati

BUCURESTI - 17 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Social

Gi Group, lider mondial in domeniul serviciilor de resurse umane, isi lanseaza divizia integrata vertical Gi Group Automotive, bazandu-se pe expertiza dobandita atat la nivel local, cat si international, pe parcursul ultimilor trei ani, prin derularea a numeroase proiecte pentru unele din cele mai importante companii din aceasta industrie.

Leonard Rizoiu, National Key Account Gi Group Automotive

Leonard Rizoiu, National Key Account Gi Group Automotive

 ' Automotive reprezinta unul din motoarele cresterii economice ale Romaniei. Este un sector care isi revine extrem de repede si credem ca solutiile dedicate si personalizate de resurse umane constituie o necesitate' 

Leonard Rizoiu, National Key Account Gi Group Automotive

 ‚Industria Automotive reprezinta, fara indoiala, unul din principalele motoare ale cresterii economice ale Romaniei. Este un sector care isi revine extrem de repede si credem ca solutiile dedicate si personalizate de resurse umane constituie o necesitate. Clientii din automotive se caracterizeaza prin: 1. Nevoie accentuata de flexibilitate in volumul de personal; 2. Vizibilitate relativ scazuta asupra volumelor de productie si 3. Sezonalitate si cicluri de productie dispersate pe parcursul unui an, astfel incat este fundamental sa putem raspunde rapid si eficient la fiecare solicitare, dezvoltand si implementand solutii versatile si personalizate’, considera Leonard Rizoiu, National Key Account Gi Group Automotive.

Industria romaneasca de automotive este estimata la peste 9 miliarde de euro pentru 2010, contribuind cu mai mult de 7% la PIB.

 Conform ultimelor predictii, sectorul automotive va fi unul din cei mai mari si dinamici angajatori in 2011, cu planuri de a-si creste volumul consolidat de personal cu peste 7.000 de oameni pana la sfarsitul anului. Majoritatea noilor angajati va fi reprezentata de angajati temporari, dat fiind gradul ridicat de fluctuatie a ciclurilor de productie.

Totodata, conform unor studii derulate recent, productia automotive are perspective de crestere cu 74,5% pana in 2014.

Despre GI GROUP STAFFING COMPANY

Despre Gi Group.
Gi Group este unul din liderii mondiali in industria serviciilor destinate dezvoltarii pietei muncii, activ pe segmentele muncii temporare, recrutarii si selectiei, cu expertiza si in alte servicii complementare.
In 2010, numarul de persoane angajate la nivel mondial prin Gi Group a fost 35.918 (echivalent in norme intregi de munca), pentru peste 12.000 de companii-client. Gi Group are 2250 de angajati interni si o cifra de afaceri consolidata de 800 milioane de euro.
La inceputul anului 2007, Gi Group a demarat programul de extindere internationala si a ajuns in Germania, Polonia, Franta, Spania, Romania, China, Hong Kong, Brazilia, India, Argentina si de curand… Regatul Unit.
La sfarsitul lui 2010, Gi Group a devenit ‘Membru Corporate Multi-Regional’ al CIETT, Confederatia Internationala a Agentiilor de Munca. In acest rol, Gi Group s-a alaturat altor sase companii multinationale din domeniul resurselor umane.