"Transforma-ti viata cu Fashio Feng Shui"- Un workshop de doua zile dupa care nimic din ceea ce te inconjoara nu va mai fi la fel!22-23noiembrie

BUCURESTI - 7 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, HR

Live site

Fashion Feng Shui este o tehnică inovativă, transformațională, inventata de Evana Maggiore in SUA care îmbină teoria celor 5 elemente din clasicul Feng Shui: Apă, Lemn, Foc, Pămant, Metal și cele mai noi tendințe din lumea modei,ce pune în prim plan bunăstarea, în toate domeniile: personal, relațional, sentimental, financiar și social.
Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, doua dintre cele mai active si mai de success Fashion Facilitators din lume vin la Bucuresti, pentru un workshop profund transformational.
Pentru că hainele sunt mediul cel mai intim al trupului tău, cât de bine te-ai simţi dacă ai fi cu totul împlinită? Dar dacă ai şi funcţiona la potenţialul tău maxim? Dacă totul din viaţa ta te-ar avantaja şi dacă ai fi susţinută să atragi în mod natural dorinţele tale? Imaginează-ţi cum te-ai simţi ştiind că imaginea din oglindă te reflectă pe tine aşa cum eşti!
ÎMPLINITĂ – cu o garderobă senzaţională
FUNCŢIONALĂ – iubind cum arăţi şi arătând cum iubeşti
FLATATĂ – fiind încrezătoare în forţele proprii
Poţi să îţi iei viaţa în propriile mâini! Iar acest lucru îl începi de la revizuirea garderobei.
Greşelile vestimentare reflectă problemele personale. Câteodată, răspunsul la întrebarea „Ce îmi lipseşte în viaţă?”, poate fi găsit în vestimentaţia ta. Există o legătură strânsă, magică, între felul în care te îmbraci, starea de spirit şi calitatea vieţii. Vestimentaţia îţi afectează starea de spirit. Iar starea de spirit influenţează existenţa. Hainele sunt instrumente de transformare.
Îţi poţi atinge obiectivele folosind imaginea a ceea ce porţi! Schimbările subtile în stilul tău pot avea o influenţă profundă asupra: PROSPERITĂŢII, CARIEREI, SĂNĂTĂŢII, BUNĂSTĂRII, RELAŢIILOR TALE
Alegerile conştiente ale hainelor te sprijină să-ţi transformi stilul şi viaţa. Învaţă magia cu ajutorul Fashion Fengshui! Învaţă să atragi ceea ce îţi doreşti în viaţă.

 Poti sa-ti schimbi viata daca stii CUM sa-ti schimbi garderoba- cu ajutorul Scolii Fashion Feng Shui 

Evana Maggiore

Transformă-ți viața cu Fashion Feng shui: ASOCIAŢIA AXA VIEŢII în parteneriat cu SWISS IMAGE INSTITUTE prezinte pentru prima dată, în tandem în România, vă invită la workshop-ul „Transformă-ţi viaţa cu Fashion Feng shui“

Locatie: Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“

Şoseaua Kiseleff nr. 28-30, Bucureşti, Sala Victor Ion Popa

Perioada: 22-23 noiembrie 2014, orele 9-17.30

Pentru detalii, înscriere, contactaţi: Alina – 0737.541.488;

Cristina – 0767.849.332

e-mail: office@axavietii.ro

Carmen Okabe:

Fashion Feng shui Facilitator,

Image Consultant,

Ambasador al Culturii

Feng shui în lume

Cinzia Fassetta

Fashion Feng shui Facilitator,

Image Consultant,

TRANSFORMĂ-ŢI VIAŢA CU FASHION FENG SHUI

sau  CUM SĂ-ŢI SCHIMBI ÎNFĂŢIŞAREA ŞI VIAŢA ÎN

ACELAŞI TIMP

Fashion Feng Shui® este o tehnică inovativă, transformaţională inspirată din arta antică chineză FENG SHUI.

Pornind de la premiza că poţi trăi o viaţă mai prosperă, mai sănătoasă şi mai fericită atunci când mediul tău ambient, de lucru şi de viaţă sunt în armonie şi echilibru, Feng shui te încurajează să-ţi afirmi deschis, vi zualintenţiile în mediul personal şi profesional pentru a le manifesta în viaţa ta.

Fashion Feng Shui®, considerând îmbrăcămintea mediul cel mai apropiat de corp, aplică filozofia Feng shui şi principiile sale milenare în aparenţa personală. Susţinând că ceea ce îmbraci este la fel de esențial şi influenţează viaţa ta la fel de mult precum arhitectura şi decoraţiunile,

Fashion Feng Shui® te învaţă cum să te îmbraci cu intenţie, astfel încât să-ţi exprimi autenticitatea şi să atragi manifestarea tuturor dorinţelor şi scopurilor tale. Folosind limbajul energetic al celor 5 elemente din natură – Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal – pentru a exprima aparenţa fizică, preferinţele, scopurile, stilul de viaţă şi de îmbrăcăminte. Îmbrăcatul, care pentru mulţi este dintotdeauna o sarcină sau rutină dureroasă, cu ajutorul Fashion Feng Shui® este ridicat la rangul de ritual conştient, ludic şi care ne conferă forţă.

Ce îţi aduce acest workshop:

- cunoaşterea de sine, din perspectiva esenţei personale şi a principiilor care îţi guvernează existenţa.

- ajutor în stabilirea obiectivelor pe termen scurt sau lung

- îndrăzneala de a acţiona pentru realizarea acestor obiective

- înţelegerea diversă a legăturilor umane şi, de aici, un mod de relaţionare conştient şi eficient, fie în plan personal, fie în plan profesional

- timp economisit în alegerea vestimentaţiei, în funcţie de scopurile tale declarate

- transformarea de care ai nevoie pentru a devein persoana care îţi doreşti să fii.

 TRANSFORMĂ-ŢI VIAŢA CU FASHION FENG SHUI

*Workshop-ul se desfăşoară în limba română şi engleză/cutraducere în limba română.

PROGRAM CURS: 

SÂMBĂTĂ 22 NOIEMBRIE 2014

8.45-9.30 Înregistrarea participanţilor pentru workshop

9.30-11.00 Introducere în Feng shui; Filosofia Fashion Feng shui

11.00-11.30 Pauză networking, cafea oferită de organizatori

11.30-13.00 Evaluarea Esenţei

13.00-14.00 Prânz, liber

14.00-15.30 Identificarea Intenţiei

15.30-16.00 Pauză networking, cafea oferită de organizatori

16.00-18.00 Analiza Aparenţei

DUMINICĂ 23 NOIEMBRIE 2014

9.00-10.45 Stil de viaţă/Ambient

10.45-11.15 Pauză networking/cafea oferită de organizatori

11.15-13.00 Inventar elementar; Audit de garderobă

13.00-14.00 Prânz, liber

14.00- 15.30 Transformări elementare

15.30-16.00 Pauză networking, cafea oferită de organizatori

16.00-17-30 Sănătate şi feng shui, compatibilităţi; Consideraţii generale

 

Contact: Asociaţia AXA VIEŢII

Str. Petru Maior nr. 32, sector. 1 Bucureşti

Tel., Fax: 021.222.02.13

e-mail: office@axavietii.ro; www.axavietii.ro

 

Biografie Cinzia Fassetta

Fashion Feng shui Facilitator,

Consultant Image

Cinzia Fassetta este Consultant de Imagine şi primul Personal Shopper înregistrat în Italia. Născută şi crescută la Veneţia, ea a lucrat mereu în industria turistică şi a acumulat o experienţă considerabilă de lucru cu clientela internaţională.

Vorbeşte fluent engleza, germana şi franceza, iar experienţa ei de cetăţean care cunoaşte tradiţiile, istoria şi toate secretele Veneţiei a stat la baza creării propriei companii în 2003. Styleandshop este o companie care oferă servicii de Personal Shopping şi Image Consulting.

Cinzia are acces exclusiv la cele mai importante branduri italiene şi străine din zonă, la ateliere artizanale, galerii şi colecţii de artă private, oferind oaspeţilor străini experienţe unice, ajutându-i să descopere locuri speciale şi secretele Veneţiei.

Cinzia este primul şi unicul Fashion Feng Shui® Facilitator din Italia şi printre puţinii din Europa. Îmbinând experienţa, pasiunea şi competenţele ei cu interesele clienţilor, Cinzia oferă servicii tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească imaginea, garderoba, să-şi transforme look-ul şi viaţa. Înainte de a face parte din echipa Swiss Image Institute, Cinzia a fost trainer pentru Polimodă, Fashion School în Veneţia, pentru GEMA, Roma (grupul Valentino), a susţinut cursuri de Etiquette & Professional Image pentru Alitalia, pentru diferite lanţuri hoteliere şi a apărut în programe televizate.

Biografia Carmen Okabe

Fashion Feng shui Facilitator

Ambasador al Culturii Feng shui în lume

Carmen Okabe s-a născut în România, a studiat în China, a locuit în Japonia, China, Franţa, Belgia, România, iar acum este stabilită în Elveţia.

Multitudinea de culturi cu care a luat contact, îmbinată cu pasiunea de a studia natura umană şi modul de a o îmbunătăţi, fie ca imagine exterioară, fie ca şi frumuseţe interioară, spirituală, Dao sau personal în căutarea echilibrului,întâlnirile cu importanţi maeştri Feng shui şi terapeuţi care i-au marcat viaţa, dar şi cursurile pe care le-a urmat, au făcut-o să devină persoana care este acum şi să poată oferi clienţilor săi soluţii holistice pentru o metamorfoză pozitivă.

Cu o diplomă în filologie orientală, şi una de management japonez, Carmen a avut ocazia să acumuleze, în cei aproape 20 de ani de studiu şi viaţă în China şi în Japonia, cunoştinţe pe care acum le aplică cu succes în practica sa de consultantă de imagine.

De la clienţii cărora le-a schimbat nu doar aspectul fizic, dar şi viaţa, i-a venit porecla de Transformation wizard.

Cu mare pasiune pentru aplicaţiile Feng shui în domeniile sănătăţii, modei şi frumuseţii, Carmen a studiat Face reading în Japonia, Fashion Feng shui cu Evana Maggiore în USA, Feng shui pentru estetică în Franţa, kinesiologie în Elveţia şi a dezvoltat metoda sa personală de coaching, care reuneşte elemente din toate aceste metode.

Are o vastă experienţă de business: în România a adus franchiza revistei Les Nouvelles Esthetiques, între 2002-2011 şi este cunoscută publicului român din numeroasele apariţii în diferite programe TV; oferă consultanţă în diferite ţări, pentru societăţile care doresc să se dezvolte la nivel internaţional.

Vorbind fluent chineză, japoneză, turcă, franceză, engleză, italiană, română, susţine conferinţe în diferite ţări, cu ocazia unor congrese sau reuniuni internaţionale.

Ea este şi instructor certificat în metoda Mind Mapping, oferind cursuri de formare în Mind Mapping pentru orice categorii de vârstă.

Este unicul Fashion Feng Shui® Facilitator în Elvetia, Franţa, România şi printre puţinii din Europa.

Este consultant al oraşului Langzhong, capitala Feng shui a lumii, pentru internaţionalizare şi organizează anual evenimente, precum Simpozionul Inter naţional al Culturii Feng shui la Langzhong www.thefengshuicapital.com

Autor a numeroase articole şi cărţi, Carmen Okabe este co-autor al best sellerului Business Success with Ease, carte apărută anul acesta în USA.

Despre Swiss Image Institute

Swiss Image Institute a fost creat punând împreună experienţele care, reunite, însumează peste 50 de ani de consultanţă imagine, feng shui, business internaţional şi formare profesională a două personaje pe cât de diferite, pe atât de compatibile.

Carmen Okabe şi Cinzia Fassetta, Apă şi Foc, sunt povestea unei prietenii care nu a făcut decât să sporească profesionalismul fiecăreia, o relaţie simbiotică şi plină de succes, cu realizări emoţionante, din care câştigători sunt studenţii cărora le împărtăşesc cunoştinţele lor.

Swiss Image Institute oferă cursuri de Consultanţă Imagine, Fashion Feng shui, Mind Mapping, Home Management, Etichetă şi Protocol.

www.swissimageinstitute.com

 

Despre Asociaţia AXA VIEŢII

În 2012 am deschis porţile Asociaţiei AXA VIEŢII punând la dispoziţia tuturor proiecte, activităţi şi experienţe inedite care au ca obiectiv dezvoltarea personală şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.

AXA VIEŢII a desfăşurat până în prezent cursuri de Astrologie aplicată, Qi Gong, Tai Chi, Psihodramă, Shiatsu, Kyudo (calea din zborul săgeţii), dar şi cursuri de Theta Healing, de Folclor şi Magie românească, de Samanism şi Medicină Incaşă, de Aromaterapie, EFT, Chi Nei Tsang, NLP, etc.

Punând pe primul loc OMUL şi dorinţa acestuia de a cunoaşte şi mai ales de a se autocunoaşte, AXA VIEŢII vă propune noi şi inedite programe – evenimente şi work-shopuri cu speakeri şi traineri din ţară şi din străinătate, dar şi călătorii şi trasee iniţiatice, care au ca scop final punerea în valoare a conceptului de self-help.

Alina Croitoru, absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Litere are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul psiho-pedagogic. Este autoarea volumelor „Astrologie Asiatică“ (Ed. Antet 2006) şi “Astrologie Amerindiană – Roata celor 12 totemuri” (Ed. Blumenthal 2013).

În prezent Alina este: Şaman, Trainer şi Terapeut Medicină Energetică Incaşă (tehnicile de Recuperare a Sufletului); Terapeut în: Diagnosticare orientală şi vindecare fizică şi emoţională prin Chi Nei Tsang – masaj terapeutic abdominal; Consultant Aromaterapie, Terapie Florală Bach, Astrologie şi Numerologie; Consultant şi Trainer EFT (Tehnici de Eliberare Emoţională); Consultant Terapeut ThetaHealing şi Atlantis Health (Tehnici de Regresie).

Alina ajută oamenii în maniera ei, proprie, originală, cu suflet, cu blândeţe, cu multă informaţie, cu dăruire şi mai ales cu rezultate deosebite.

Lucia Ovezea, de peste 20 de ani directorul Editurii VOX, în cadrul căreia a îngrijit apariţia a peste 300 de titluri este autoarea romanelor „Patru femei“ (Ed. Tango, 2009) şi “La braţ cu ursul“ (Editura Tracus Arte, 2013). Cu o experienţă vastă în domeniul social, ca preşedinte al A.D.E.P.C. a coordonat două proiecte din fonduri structurale pentru domeniul editorial. Trainer pentru: cunoştinţe antreprenoriale, manager de proiect, formator.

Lucia îmbină pasiunea pentru carte cu cea pentru călătorii, qigong şi caută să-şi exprime iubirea pentru viaţă şi oameni în tot ceea ce face.

Cristina Stancu are abilităţi de comunicare native, dezvoltate şi aprofundate într-o vastă experienţă multiculturală şi internaţională în domenii precum cel psihopedagogic, turism, luxury fashion.

Pasiunile Cristinei sunt toate fiinţele, în toată complexitatea şi frumuseţea lor, iar motivaţia cea mai puternică este autodepăşirea limitelor.

 

Asociaţia AXA VIEŢII – Str. Petru Maior nr. 32, sector. 1 Bucureşti

Tel., Fax: 021.222.02.13; e-mail: office@axavietii.ro; www.axavietii.ro

Informaţii: Alina – 0737.541.488; Cristina – 0767.849.332