Configureaza Cosurile cadou de Craciun cu noua aplicatie Gift Idea

BUCURESTI - 12 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Anul acesta am adus personalizarea cadourilor la un alt nivel prin integrarea aplicatiei "Configurator Cadou", ce prezinta o interfata grafica simplificata, interactiva, user friendly, menita sa ofere flexibilitate, sa afiseze pretul instant, si sa permita lansarea unei comenzi.

Cosuri cadou corporate pentru Craciun

Configuratorul pentru cadouri lansat de echipa Gift Idea devine un instrument util atunci cand esti limitat de un buget, presat de timp sau pur si simplu vrei mai multe variante de cosuri cadou. Acesta iti ofera toata informatia necesara personalizarii cadoului tau si o imagine a produselor adaugate in cosul cadou.

Vlad Prioteasa

Noul configurator de cadouri pentru Craciun a fost integrat cu succes pe site-urile www.giftidea.ro si www.cosuri-craciun.ro si include acum vizualizarea produselor ce pot fi adaugate in cadou si estimarea in timp real a pretului cosului sau al cadoului ambalat in cutie.

Gift Idea a fost primul site din Romania care a oferit posibilitatea de personalizare a cadourilor in functie de buget, un model la care, in ultimii ani, au aderat majoritatea jucatorilor importanti pe piata cosurilor cadou corporate.

Cresterea numarului de cereri de oferta ce solicita cosuri Craciun corporate personalizate ne-a condus la integrarea unei solutii rapide, adaptata cerintelor pietei anului 2014, ce permite oricarui utilizator aflarea costului in maximum 60 secunde.

Posibilitati nenumarate, cadouri personalizate

Datorita diferitelor bugete pe care companiile le aloca in perioada Sarbatorilor de Craciun pentru achizitionarea de cadouri sau cosuri cadou pentru angajati, colaboratori sau parteneri de afaceri, echipa Gift Idea a considerat oportuna intampinarea potentialilor clienti cu o solutie software, pentru a-i ajuta sa configureze cat mai repede un cadou in functie de bugetul dar si de preferintele lor.

Compatibil cu orice sistem desktop, tableta sau telefon mobil (IOS, Android, Windows), configuratorul Gift Idea inlocuieste clasicele cereri de oferta (ce primesc raspuns in 24-48 ore), si ofera pretul final al cadoului pe loc.

Aplicatia lansata de Gift Idea pentru cadourile de Craciun, integrata pe site-ul Gift Idea, a trecut prin numarate teste, aducandu-i imbunatatiri si update-uri saptamanal. Configuratorul a fost lansat odata cu pregatirea site-ului Gift Idea pentru sezonul Sarbatorilor de iarna si lansarea catalogului cu cadouri si cosuri cadou pentru Craciunul 2014.

Aveti bugete, avem solutii

Cauti un cos bogat, dar ai un buget limitat? Cauti produse premium si un ambalaj pe masura?  Esti presat de timp si vrei sa afli pretul?

Indiferent de bugetul alocat pentru Cosuri de Craciun, configuratorul Gift Idea iti ofera trei tipuri de produse (low, medium, high), astfel incat acoperim toate aceste segmente, iar tu vei gasi produsul cautat.

Simplu si rapid

Configuratorul de cadouri ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre o gama diversificata de produse de la vinuri medii pana la unele de top, de la praline, ciocolata si gemuri pana la specialitati frantuzesti italienesti si multe altele.

Trebuie sa urmaresti cativa pasi simpli pentru a-ti configura singur cadoul. Acceseaza sectiunea Configurator Produse din bara de meniu, iar apoi:

1. Alege ambalarea

2. Adauga o bautura (sau mai multe)

3. Adauga un cozonac/panettone

4. Adauga cafea/ceai

5. Adauga dulciuri (ciocolata, praline, specialitati si delicatese)

6. Completeaza cadoul cu o decoratiune

Imediat dupa configurarea cadoului este afisat pretul final estimativ si o zona unde se vor completa datele de contact. In cel mult 24 de ore comanda dumneavoastra va fi preluata de un operator pentru a discuta pe baza discounturilor oferite, pentru confirmarea comenzii si stabilirea conditiilor de plata.

Despre GIFT IDEA

Printre pionierii pietei de cosuri cadou pentru Craciun si Paste, Fabrica de cadouri Gift Idea si-a facut simtita prezenta inca din anul 2011.

Experienta de-a lungul anilor si iscusinta cu care alegem produsele ce se regasesc in cosurile cadou, ne-au propulsat pe o pozitie fruntasa si ne-au conferit notorietate pe aceasta piata dinamica. In fiecare an am reusit sa ne reinventam, sa propunem colectii de cadouri cuprinzatoare, bazate pe cerintele si bugetele clientilor nostri.

Misiunea firmei este sa cream cadouri personalizate in functie de bugetul alocat si nevoile cumparatorilor, pentru angajati, colaboratori si ne adresam exclusiv persoanelor juridice, cu preponderenta intreprinderilor medii si mari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gift-idea/configureaza-cosurile-cadou-de-craciun-cu-noua-aplicatie-gift-idea