Anunt de presa privind finalizarea proiectului „Granturi capital de  lucru pentru GIGA TRADE SRL”

Anunt de presa privind finalizarea proiectului „Granturi capital de lucru pentru GIGA TRADE SRL”

Eforie - 19 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Turism

GIGA TRADE SRL anunta finalizarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr.2” aprobat prin contractul de finantare nr. M2-15596 din 27.07.2021,inscris in cadrul Masurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituita prin OUG nr.130/2020.

Perioada maxima legala de derulare a proiectului a fost de 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 27.07.2021, avand ca obiectiv sprijinirea activitatii operationale a societatii GIGA TRADE SRL.

Proiectul a avut printre principalele rezultate următoarele:

- menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

- menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor;

Valoarea proiectului este de 213.798,7425 lei din care 185.911,95 lei grant si 27.886,7925 lei cofinanțare.Valoarea eligibila a proiectului a fost de 213.798,7425 lei.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact: Teodorescu Adela Elena

adela.e.teodorescu@gmail.com, 0728308460

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/giga-trade-srl/anunt-de-presa-privind-finalizarea-proiectului-granturi-capital-de-lucru-pentru-giga-trade-srl