Dansatoare de Can Can, berbecuţ la proţap şi petreceri pentru burlaci la EVENT BAZAR

BUCURESTI - 19 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri


Bucureşti, 19 August 2008 - EVENT BAZAR este primul târg la care companiile vor arăta până unde poate merge ca spectaculozitate un eveniment. Vizitatorii se vor bucura atât de ofertele prezentate, cât şi de show-ul oferit de organizatori. În cadrul târgului vor participa companii din domenii precum: agenţii de event planning, media & advertising, servicii şi logistică, entertainment, team building & training, turism, locaţii, transport, vestimentaţie, decoraţiuni, print şi promotionale, târguri şi conferinte.

EVENT BAZAR este conceptul care reuneşte profesioniştii din domeniul organizării de evenimente, tot ceea ce are mai bun în momentul actual această piaţă. EVENT BAZAR este un adevărat SPECTACOL, unde fiecare agenţie beneficiază de un stand personalizat în funcţie de profilul ei.

“Un astfel de eveniment este o premieră în Romania. Am considerat ca era nevoie de un târg 100% destinat evenimentelor, ocazie de a oferi ingredientele pentru o organizare perfectă”, declara Adela Szatvanyi, Organizator Event Bazar.

COMPANIA DE SECURITATE ŞI PAZA- COSEPA va face demonstraţii de apărare şi pază, PALMYRA CATERINGS va servi mâncăruri 100% româneşti: bulz la gratar, fasole cu ciolan, gulaş, taur şi berbecuţ la proţap şi tradiţionala palincă la butoi, iar BONITA AGENCY va întreţine atmosfera cu frumoasele dansatoare de Can Can!
“EVENT BAZAR oferă vizitatorilor oportunitatea de a fi în “back-stage-ul” organizării evenimentelor, pentru a-i informa şi pregati în această direcţie. Oricine este interesat de organizarea unui eveniment, fie pentru companie, fie petrecerea copilului sau petrecerea burlacilor, pentru a menţiona doar câteva dintre aceste ocazii, poate să găsească la acest târg cei mai buni profesionişti din domeniu. Mai mult decât atât, EVENT BAZAR oferă spectacole, concerte, demonstraţii live, într-un cuvânt distracţia de week-end”, afirmă Adela Szatvanyi, Organizator Event Bazar.Despre Ginger PR

Furnizorii de evenimente care doresc să participe la targ, se pot înscrie pe site-ul www.eventbazar.ro.
Cerina Raţiu
Ginger PR
Mobil: 0723.168.407
E-mail: cerina.ratiu@ginger.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ginger-pr/dansatoare-de-can-can-berbecut-la-protap-si-petreceri-pentru-burlaci-la-event-bazar