giveaway    

Comunicate de presa si evenimente pe tema giveaway

 • giveaway. Pentru ca esti speciala

  giveaway

  Bucuresti - 1 March 2019

  Comunicat de Tezaur Investment Group

  TEZAUR dorește să ofere doamnelor și domnișoarelor, de 8 martie , cele mai frumoase experiențe de shopping. Acestea sunt invitate în perioada 1-7 martie pe pagina de Instagram TEZAUR pentru a se înscrie la concursul care le poate aduce un ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concurs , voucher , cadou , 8 martie , instagram , giveaway

  Vezi toate comunicatele de presa despre giveaway

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul giveaway.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la giveaway. Informatiile despre giveaway cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul giveaway, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la giveaway, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.