GL Systems Certification – HUB Romania a certificat Rompetrol Moldova

BUCURESTI - 5 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Energie

Rompetrol Moldova a devenit prima companie petroliera din Republica Moldova care are un Sistem de Management Integrat implementat si certificat in conformitate cu 3 standarde internationale sub acreditare internationala. Compania a primit certificatele sistemului de management integrat al calitatii, protectiei mediului si sanatatii si securitatii ocupationale din partea GL Systems Certification Hub Romania.

Decernare certificate GLIS - Rompetrol

Decernare certificate GLIS - Rompetrol

 Certificarea Rompetrol Moldova este rezultatul unei munci incepute cu mai bine de un an in urma, sustinuta permanent atat de de managementul companiei, cat si de auditorii GL Systems Certification. 

Daniel Savu, Managing Director GLIS Romania

Rompetrol Moldovaa devenit prima companie petroliera din Republica Moldovacare are un Sistem de Management Integrat implementat si certificat in conformitate cu 3 standarde internationale sub acreditare internationala. Compania a primit certificatele sistemului de management integrat al calitatii, protectiei mediului si sanatatii si securitatii ocupationale din partea GL Systems Certification HubRomania.

O certificare a sistemelor integrate de management reprezinta cea mai buna solutie pentru o organizatie adepta a conducerii prin obiective spre excelenta.

 

Vladislav Rusnac, directorul general al Rompetrol Moldova a declarat: “Pentru atingerea obiectivelor calitative si cantitative propuse este nevoie de implementarea unui Sistem de Management Integrat si recunoasterea lui internationala”, avand in vedere si “aspiratiile europene ale Republicii Moldova”. Certificarea confirma, implicit, imbunatatirea modului de desfasurare a operatiunilor si reducerea efectiva a costurilor.

 

In locul unui sistem pluridimensional, compania beneficiaza de un singur sistem coordonat, unul care este mai dezvoltat decat suma partilor componente ale acestuia si prin intermediul caruia se pot obtine mai multe beneficii.

Grupul Rompetrol sustine politica de certificare a sistemelor de management in randul companiilor membre. Astfel, din segmentul de distributie a carburantilor, Rompetrol Moldova este cea de a treia companie certificata a Grupului, dupa Rompetrol Downstream Romania (2006) si Rompetrol Bulgaria (2011).

 

„Certificarea Rompetrol Moldova este rezultatul unei munci incepute cu mai bine de un an in urma, sustinuta permanent atat de de managementul companiei, cat si de auditorii GL Systems Certification. Acest rezultat inseamna, de fapt, valoare adaugata companiei Rompetrol Moldova.

Pe langa acestea, mai avem un motiv de mandrie, acela de a fi emis  pentru prima data in Republica Moldova  certificate de management recunoscute international de catre GL Systems Certification prin HUB Romania ”, declara, Daniel Savu, director general GL Systems Certification Hub Romania.

Despre GL Systems Certification HUB Romania

Germanischer Lloyd Industrial Services Romania este membru al GL Group, unul dintre cele mai importante Organisme de Certificare, Instruire si Inspectii Industriale la nivel global.
In 18 ani de activitate in Romania, dezvoltarea companiei si aprecierea Clientilor nostri au facut posibila extinderea portofoliului nostru la certificarea a peste 12 standarde in 26 de tari, pe care le coordonam ca HUB.

Dintre serviciile pe care vi le punem la dispozitie amintim certificarea sistemelor de management, certificarea produselor, tehnica instalaţiilor şi nu în ultimul rând organizarea de activităţi de instruire.