gliss

Comunicate de presa si evenimente pe tema gliss

 • gliss. Ai grijă de hainele tale cu Tefal Pro Express Care

  gliss

  Bucuresti - 26 aprilie 2017

  Comunicat de Pure Media Solutions SRL

  Rochiile tale cu volane, pliurile și cele mai sofisticate aplicații au nevoie de un adevărat profesionist pentru a arăta impecabil? Stația de călcat Tefal Pro Express Care GV9060 îți garantează haine perfect netede și grijă deosebită ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tefal , statie , pro express care , gliss , glade

  Vezi toate comunicatele de presa despre gliss

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul gliss.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la gliss. Informatiile despre gliss cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gliss, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la gliss, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.