" Sustinerea Start-Up in vederea asimilarii CD si introducerii in fabricatie a Sistemului Mobil de Informare si Dirijare Optica a Traficului "

BUCURESTI - 16 martie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

1584181927_ges-logo.pdf

SC Global Electronics Solutions srl, cu sediul in Bucuresti, Sect.2, Str. Turbinei Nr 41, Etaj 2, Ap. 3 a finalizat in calitate de Beneficiar etapa de implementare a proiectului intitulat Sustinerea Start-Up in vederea asimilarii CD si introducerii in fabricatie a Sistemului Mobil de Informare si Dirijare Optica a Traficului "

                                            COMUNICAT DE PRESA

                                                Bucuresti,  14. feb. 2020

 

"  Sustinerea Start-Up in vederea asimilarii  CD si introducerii in fabricatie a Sistemului Mobil de Informare si Dirijare Optica a Traficului  "

 

            SC Global Electronics Solutions srl, cu sediul in Bucuresti, Sect.2, Str. Turbinei Nr 41, Etaj 2, Ap. 3 a finalizat in calitate de Beneficiar, în intervalul 15.nov.2017-14.feb.2020, etapa de implementare a proiectului intitulat Sustinerea Start-Up in vederea asimilarii  CD si introducerii in fabricatie a Sistemului Mobil de Informare si Dirijare Optica a Traficului  ", co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Cercetarii si Inovarii  în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru „Programul Operaţional Competitivitate”, cu sediul în Bucureşti, Str. Mendeleev nr. 21-25, sector 1, Tel./fax 021 318 30 60.        

            Valoarea totală a proiectului a fost de 864.459 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 778.013 lei.

            Proiectul a fost derulat în Bucuresti si judetul Giurgiu pe o durată de 27 de luni.

            Obiectivul general al proiectului, pe care Beneficiarul l-a implementat in totalitate a constat in valorificarea sprijinului public si privat acordat microintreprinderii start-up pentru dotarea tehnologica si de personal, in scopul cercetarii/dezvoltarii prototipului si introducerii in fabricatie a seriei zero a noului produs, numit Sistem Mobil de Informare si Dirijare Optica a Traficului  - SMIDOT, avand la baza conceptul si rezultatele brevetului de inventie nr  RO125937 B1 / 30.07.2012, intitulat „Element programabil de semnalizare optica, multifunctional, policrom si poligrafic”

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact : Gheorghe Stanescu Funcţie: Director de proiect Tel. 0722 224778, email: g.stanescu3105@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-electronics-solutions/sustinerea-start-up-in-vederea-asimilarii-cd-si-introducerii-in-fabricatie-a-sistemului-mobil-de-informare-si-dirijare-optica-a-traficului1