Actualizare www.fib.ro

BUCURESTI - 8 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul targului virtual FIB.ro aveti posibilitatea de a va actualiza datele firmei in orice moment al zilei, indiferent de ora.

Actualizare www.fib.ro

Intr-o industrie extrem de dinamica, cum este cea alimentara, in care portofoliul de produse/servicii se poate modifica oricand, targul virtual ofera expozantilor posibilitatea de actualizare a datelor fara nici un cost suplimentar.
Printr-o simpla accesare a site-ului, folosind username-ul si parola aferente, expozantii isi pot modifica orice informatie din cadrul standului lor, fie ca este vorba de produse/servicii sau de datele de identificare ale firmei, fie de telefon ori adresa de e-mail. Astfel vizitatorii sau cei interesati de domeniul alimentar pot fi la curent cu cele mai noi oferte, targul oferind o imagine de ansamblu foarte buna asupra diferitelor produse sau servicii puse la dispozitie de catre expozanti.
Fata de tipariturile clasice care apar foarte rar, de cele mai multe ori maxim o data sau de doua ori pe an, targul virtual FIB.ro este o platforma extrem de dinamica si reflecta schimbarile din cadrul industriei alimentare.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/actualizare-www-fib-ro