Bucatarie romaneasca “de fiecare zi”

BUCURESTI - 13 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Smaranda, gurmanada echipei FIB.ro va imbie azi cu noi retete.

Bucatarie romaneasca “de fiecare zi”

Inauguram astazi, alaturi de Domniile Lor House of Guides , un nou ciclu de retete: Bucatarie romaneasca "de fiecare zi". Retete, adica, pe care le puteti pregati oricand si oriunde.

O sa incepem cu un aperitiv. Si ce altceva mai potrivit pentru starnirea poftei de mancare decat o SALATA AMESTECATA.
Continuam cu o Supa crema de pui cu legume si o mancarica a carei materie prima este foarte de sezon: carnea de porc. Vom gati, asadar, FRIPTURA DE PORC CU SOS DE MUSTAR.
Toate retetele contin Smecherii de la Smaranda.
Regasiti toate aceste retete minunate in rubrica “Retete Delicioase” a targului nostru, www.FIB.ro
Pana data viitoare, va doresc pofta mare si multe mese linistite in familie.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro