Concurs "VIN LA FIB"

BUCURESTI - 1 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In aceasta toamna, Global Services Group si Carl Reh Winery are placerea sa va invite la “Vin la FIB”, un concurs cu importante premii, constand in abonamente la targul virtual www.Fib.ro si produse Carl Reh Winery.

Concurs

Concursul “Vin la FIB” se va desfasura in perioada 01.11.2004-30.11.2004.

La concurs participa toti Expozantii FIB.ro precum si Noii Inscrisi in targul virtual. Tot ceea ce aveti de facut este sa va inscrieti in baza de date a targului urmand procedura din sectiunea Inscriere. Odata cu inregistrarea dumneavoastra in baza noastra de date benficiati de 30 de zile de o perioada de listare gratuita, avand totodata posibilitatea de a deveni participanti la concursul nostru.

La concurs mai participa, prin actualizarea informatiilor din cadrul standului si toti expozantii care au optat pentru un Stand Standard sau Stand Pemium si care la data inceperii concursului au in derulare un contract cu targul www. FIB.ro.

Premiile pentru Noii Inscrisi sunt urmatoarele:

- Premiul I, un abonament de 12 luni, in varianta Premium, de participare la targul virtual www.Fib.ro. si un Bag-in-Box oferit de Carl Reh Winery.

- Premiul II, un abonament de 6 luni, in varianta Premium, de participare la targul virtual www.fib.ro. si un Bag-in-Box oferit de Carl Reh Winery.

- Premiul III, un abonament de 3 luni, in varianta Premium, de participare la targul virtual www.fib.ro. si un Bag-in-Box oferit de Carl Reh Winery.

Eşti Expozant FIB.ro?
Poti castiga un Premiu constand in prelungirea contractului www.FIB.ro cu o perioadă de 3 luni daca actualizezi informatiile din stand.

Asteptam inscrierea Dumnevoastra si va dorim Afaceri de Exceptie!

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/concurs-vin-la-fib3