Conferinta din ciclul PROFINN - Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte

BUCURESTI - 5 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

9 zile pana la conferinta cu tema „Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte”, organizata in data de 14 septembrie 2005, in Bucuresti, de GLOBAL SERVICES GROUP SRL.

Conferinta din ciclul PROFINN - Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte

Conferinta “Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte”, organizata in data de 14 Septembrie 2005, in Bucuresti, isi propune dezbaterea modului in care producatorii si comerciantii din Romania respecta drepturile consumatorului, precum si masurile ce trebuie luate in acest domeniu din perspectiva integrarii europene.

Sunt asteptati sa participe la conferinta reprezentanti ai firmelor din toate domeniile, in special din domeniile de maxim interes din prisma tematicilor abordate: industria alimentara, agricultura si domeniile conexe.

Formularele de inscriere si detaliile concrete asupra participarii va sunt puse cu placere la dispozitie de catre organizator – GLOBAL SERVICES GROUP SRL.

Partener al evenimentului este Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii. Parteneri media: Ziarul Bursa, Revista Retail Magazin, Blueleaf Multimedia.

Despre Global Services Group

GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare - WWW.FIB.RO si al PROFINN 2005 – targ de proiecte de finantare si idei de afaceri, inaugureaza ciclul de conferinte PROFINN, pe parcursul carora organizatorii isi propun sa continue abordarea tematicilor de actualitate pentru economia romaneasca.
GLOBAL SERVICES GROUP SRL
021 348 35 40; 0723 961 496
Blvd. Camil Ressu nr. 47, Bl. N9, Ap.1, Sect. 3, 031743 – Bucuresti


office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/conferinta-din-ciclul-profinn-evitarea-practicilor-comerciale-incorecte