Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte – o noua conferinta PROFINN

BUCURESTI - 2 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Au mai ramas numai 11 zile pana la conferinta cu tema „Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte”, organizata la Hotel Times din Bucuresti, de GLOBAL SERVICES GROUP SRL.

Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte – o noua conferinta PROFINN

Conferinta “Evitarea Practicilor Comerciale Incorecte”, organizata in data de 14 Septembrie 2005, la Hotel Times, sala Panorama, isi propune dezbaterea modului in care sunt respectate drepturile consumatorilor in Romania, precum si masurile ce trebuie luate in vederea alinierii la standardele europene.
Conferinta va cuprinde doua module distincte: un prim modul cu prezentari ale firmelor si oficialitatilor din domeniu, iar la final, dezbateri pe tema sistemului de management HACCP.

Pentru dezbaterea acestor tematici, organizatorii au invitat reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, LAREX, Ministerul Agriculturii, Institutul de Sanatate Publica , si a altor institutii avand drept scop reglementarea in domeniul protectiei consumatorului precum si reprezentanti ai companilor si asociatiilor profesionale care au rol activ in aplicarea efectiva a legislatiei in domeniul protectiei consumatorilor.

Vor fi aduse in prim plan prioritatile ce trebuie adresate din perspective integrarii europene cat si explicitarea/interpretarea ultimelor acte legislative cu privire la fabricarea, ambalarea, etichetarea, conservarea, depozitarea, transportul, importul si comercializarea produselor, precum si cu privire la prestarea serviciilor, astfel încât acestea sa nu puna în pericol viata, sanatatea sau securitatea consumatorilor ori sa afecteze drepturile si interesele lor legitime.

Partener al evenimentului este Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii. Parteneri media: Ziarul Bursa, Revista Retail Magazin, Blueleaf Multimedia.

Despre Global Services Group

GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare - WWW.FIB.RO si al PROFINN 2005 – targ de proiecte de finantare si idei de afaceri, inaugureaza ciclul de conferinte PROFINN, pe parcursul carora organizatorii isi propun sa continue abordarea tematicilor de actualitate pentru economia romaneasca.
GLOBAL SERVICES GROUP SRL
021 348 35 40; 0723 961 496
Blvd. Camil Ressu nr. 47, Bl. N9, Ap.1, Sect. 3, 031743 – Bucuresti


office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/evitarea-practicilor-comerciale-incorecte-o-noua-conferinta-profinn8