Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale

BUCURESTI - 15 februarie 2008

Comunicat tip General in Administratie Publica

GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale, in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania, va invita sa participati la sesiunile regionale ale Atelierului de lucru „Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale”. Acestea reprezinta continuarea proiectului pilot de informare si constientizare derulat pe parcursul anului 2007. Vor fi reluate cele 14 sesiuni regionale, cate doua pentru fiecare regiune de dezvoltare, pentru a pune in discutie, la nivel concret si practic, problematicile locale specifice legate de accesarea fondurilor europene.

Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale

Pentru regiunea de dezvoltare 3 Sud Muntenia si 8 Bucuresti Ilfov, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 28-29 Februarie 2008 la Sinaia, Hotel Mara. Termenul limita de inregistrare este 22.02.2008.

Pentru regiunea de dezvoltare 2 Sud Est, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 6- 7 Martie 2008 la Galati, Hotel Galati. Termenul limita de inregistrare este 29.02.2008.

Mod de desfasurare:
Conceptual, atelierul de lucru se va desfasura pe durata a 2 zile, cu participarea extraordinara a echipelor institutiilor administratiei centrale si locale implicate in derularea fondurilor structurale si a expertilor din domeniul financiar bancar.

Grup tinta/participanti:
Participantii la atelierele de lucru vor fi factorii politici şi de decizie din cadrul administraţiei publice romanesti centrale si locale - Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti, reprezentanti ai organziatiilor sectorului public si privat, ai agentiilor si institutiilor guvernamentale si neguvernamentale si reprezentantii mass media.

De asemenea, este de apreciat prezenta personalului direct implicat in pregatirea si implementarea proiectelor de investitii din cadrul organizatiilor amintite anterior, in vederea asigurarii transferului de cunostinte atat la nivel politic-decizional cat si catre nivelul tehnic si operational.Despre Global Services Group

Parteneri Media:

Romania Libera, Euractiv, Curierul National, Bursa, Finantare.ro, News In, Ziare.ro, PRwave, ClubAfaceri.ro, Newschannel.ro, Comunicatemedia.ro, Smart Financial.ro, Ghiseul Bancar, Netclip

Partner Media Local: Monitorul de Prahova
Global Services Group
Departement Profinn Evenimente Speciale
Tel/fax: 021 348 35 40; 021 348 56 42
Mobil: 0722 547 801; 0723 96 14 96
E-mail: office@profinn.ro
Website: www.profinn.ro


evenimente@profinn.ro