Fondurile Europene Postaderare - sesiunea 8

Locul desfasurarii: Hotel Malibu, Constanta

Organizator: Global Services Group

Dupa semnarea de catre Comisia Europeana a Cadrului Strategic National de Referinta 2007-2013 si a recentei aprobari a Programelor Operationale “Romania va primi primele fonduri structurale si de coeziune in urmatoarele zile” a anuntat, comisarul european pentru politica regionala, Danuta Hubner.

Cele mai importante aspecte ale aplicatiilor pentru finantarea proiectelor din fonduri structurale vor fi discutate in detaliu in cadrul atelierele de lucru “Fondurile Europene Postaderare”: criteriile de eligibilitate pentru parteneriate, activitati si costuri, aranjamentele institutionale si/sau constrangerile legale, articularea pieselor de tip suport- studiul de fezabilitate, avize si acorduri, declaratii, situatii financiare si acorduri, documente statutare.

Atelierele de lucru sunt organizate la nivel regional de Global Services Group in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania.

Invitati:
Vor fi prezenti la eveniment invitati din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, ANRMAP, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentiilor de Dezvoltare Regionala, Institutiilor Financiar - Bancare si experti care au implementat proiecte din fonduri structurale.

Grup tinta/participanti:
Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti.


Parteneri:
Partener Oficial: Banca Comerciala Romana;
Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale;
Partener: UniCredit Tiriac Bank; Sponsor: Bursa Romana de Marfuri; Partener Web: Net Clip; Consultant Media: Euractiv; Parteneri Media: Romania Libera, The Money Channel, Bursa, ziare.ro, Mix FM

Pentru regiunea de dezvoltare 2 Sud Est, a doua sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 6-7 Septembrie 2007, la Constanta, Hotel Malibu. Termenul limita de inregistrare este 1 Septembrie 2007

Partener Media Local: Romania Europeana, TV Neptun

Secretariatul evenimentului:

Tel: 021 348 35 40, 021 348 56 42, 0722 547 801, 0723 96 14 96, 0788 916 834.
Fax: 021 348 56 42; 021 348 35 40
E-mail: office@profinn.ro
www.profinn.ro


Mentiuni:

1. Diploma de participare la atelierul de lucru obtinuta de catre fiecare participant este recunoscuta de Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania
2. Global Services Group este membru RONAT, Reteaua de Formare in Administratia Publica din Romania


Secretariatul evenimentului:

Tel: 021 348 35 40, 021 348 56 42, 0722 547 801, 0723 96 14 96, 0788 916 834.
Fax: 021 348 56 42; 021 348 35 40
E-mail: office@profinn.ro
www.profinn.ro

Despre GLOBAL SERVICES GROUP

Despre www.fib.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de sucursale în Iaşi şi alte oraşe, precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.

Participare: Intrare libera