Fondurile Europene Postaderare

Locul desfasurarii: Timisoara, Hotel Timisoara

Organizator: Global Services Group

Cele mai noi aspecte institutionale si legale privind apropiata lansare a licitatiilor de proiecte cu finantare din fonduri structurale vor fi discutate in cadrul atelierelor de lucru cu tema “Fondurile Europene Postaderare”.

Evenimentul este organizat de Global Services Group in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania.

Pentru regiunea de dezvoltare 5 Vest, atelierul de lucru se va desfasura in perioada 26 - 27 Iulie, la Timisoara, Hotel Timisoara

Atelierul de lucru se va desfasura pe durata a doua zile, cu participarea extraordinara a echipelor instituţiilor administratiei centrale si locale implicate in derularea viitoarelor fonduri, dar si a unor parteneri din domeniul financiar bancar.

Parteneri:
Partener Oficial: Banca Comerciala Romana
Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale
Partener: UniCredit Tiriac Bank
Sponsor: Bursa Romana de Marfuri, Consilier Construct
Partener Web: Net Clip
Consultant Media: Euractiv
Parteneri media locali: Radio Timisoara, Ziua de Vest
Parteneri Media: Romania Libera, The Money Channel, Bursa, Ziare.ro, Mix FM


Global Services Group
021 348 35 40; 021 348 56 42
office@profinn.ro

Despre GLOBAL SERVICES GROUP

Despre www.fib.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de sucursale în Iaşi şi alte oraşe, precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.

Participare: Intrare libera