Industria Agro-alimentara, din nou in prim - plan

BUCURESTI - 5 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin Departamentul PROFINN Evenimente Speciale in parteneriat cu CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIEI A MUNICIPIULUI BUCURESTI, va invita sa participati, in perioada 21-22 Iunie 2007, la Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

Industria Agro-alimentara, din nou in prim - plan


Aflat la cea de a treia editie, evenimentul va viza o abordare pragmatica a subiectelor legate de accesul intreprinzatorilor din domeniul agriculturii ecologice, industriei alimentare si domeniilor conexe la finantarile rambursabile, nerambursabile si combinatiilor relevante ale acestora. Module separate vor fi dedicate discutarii accesului la fondurile europene postaderare precum si subiectelor legate de respectarea normelor europene, implementarea sistemelor de management al calitatii si cresterea competitivitatii produselor romanesti.


PROFINN 2007 este un eveniment complex, cu doua componente de baza :

• Targul Profinn 2007 se organizeaza pe parcursul a doua zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice dezvoltarii unor proiecte viabile pentru viitor. Spre deosebire de o expozitie obisnuita, elementul de noutate adus de targul PROFINN 2007 este (la fel ca si la editiile anterioare) facilitatea oferita de organizatori de a avea intalniri atent programate cu toti vizitatorii (inscrisi, in prealabil, pe baza completarii unui formular de inscriere). In acest mod, discutiile intre expozanti (institutii finantatoare) si vizitatori (intreprinzatori aflati in cautarea celei mai bune solutii de finantare a proiectelor) vor beneficia de un castig real si actual de informatii.

• In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale - conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Despre Global Services Group

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana
Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale
Partener Web: Netclip
Partener Media: Romania Libera, Comunicatedepresa.ro, Bursa, Euractiv, SmartFinancial, SmartBank, Afacerea, Eu-Ro Jurnal

Global Services Group
Tel/Fax: 021 348 35 40; 021 348 56 42
office@profinn.ro