Newsletter www.fib.ro

BUCURESTI - 19 mai 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul virtual al firmelor din industria alimentara, agricultura si domeniile conexe www.fib.ro, ofera tuturor vizitatorilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi stiri din domeniul agro-alimentar.

Newsletter www.fib.ro

Food Industry Business (www.fib.ro) alcătuieşte periodic buletine informative, de real interes atât pentru expozanţi cât si pentru vizitatorii de zi cu zi, transmise prin e-mail. Conţinutul acestora acoperă o arie largă, de la monitorizări de presa pe domenii, sinteze, până la articole de presă scrisă pe urmatoarele teme: economie generală, politică economică, financiar-bancar, agricultură şi industria alimentară, programe şi linii de finanţare, etc.

Prin Newsletter-ul zilnic, echipa FIB.ro doreste sa realizeze o informare continuă asupra evenimentelor din pieţele de profil interne şi internaţionale precum si o informare asupra reglementărilor, normativelor şi altor acte juridice de interes pentru agenţii economici cu profil alimentar sau conex

Aceste buletine informative sunt trimise on-line de către echipa de marketing către organizaţiile înscrise în târg, ca şi obligaţie contractuală, precum şi către utilizatorii târgului care şi-au exprimat în mod direct şi liber această opţiune.

Vizitatorii pot beneficia de buletinul informativ zilnic prin accesarea paginii www.fib.ro sectiunea Newsletter si inscrierea adresei de e-mail pe care se doreste primirea buletinului.

De asemenea, firmele interesate pot beneficia de campanii de promovare in cadrul acestor buletine informative, prin inserarea de mesaje publicitare in spatii special amenajate (bannere, mesaje text şi/sau hyperlink-uri).
În funcţie de poziţionarea acestora şi de frecvenţa de apariţie în buletine, aceste inserţii pot fi: sponsorizare generală, de rubrica sau comunicate de presa.

Despre Global Services Group

Targul virtual www.fib.ro este organizat de firma Global Services Group, firma cu capital integral românesc specializata în consultanta de afaceri si management, cercetare de piata, promovare. Compania a fost infiintata in martie 2002, ca urmare a experientei acumulate de fondatori in aceste domenii si din dorinta de a-si dezvolta activitatea si serviciile de consultanta.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/newsletter-www-fib-ro