Noi retete delicioase de la Smaranda

BUCURESTI - 2 martie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Smaranda gurmanda echipei Fib.ro v-a pregatit pentru astazi un meniu delicios….!

Incepem cu cateva smecherii despre CASCAVALUL PANE.
Cu nadejdea ca veti savura cascavalul pane ca pe orice aperitiv, menit doar sa va starneasca pofta de mancare si nu sa o astampere, trecem la urmatorul fel supa crema de dovlecei.
In continuare, dupa asa o supa delicioasa, va propun FRIGARUI DE BERBECUT
Dupa atatea bunatati nu ne putem opri inainte de a savura si un desert, nu-i asa? Haideti sa incercam CHEC CU LAMAIE.
Toate retetele le gasiti domniile voastre in rubrica Retete Delicioase din Fib.ro
Acesta este meniul pentru astazi, sper sa va placa. Pana data viitoare eu va doresc pofta buna si multe mese linistite in familie.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/noi-retete-delicioase-de-la-smaranda