Preparatele bucovinene sunt din nou in atentia dumneavostra, oferite de Smaranda si House of Guides.

BUCURESTI - 10 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Bine v-am regasit, Boieri Dumneavoastra! Calatoria prin minunatul taram culinar bucovinean reincepe de astazi cu o delicioasa tochitura bucovineana. Pofta mare!

Preparatele bucovinene sunt din nou in atentia dumneavostra, oferite de Smaranda si House of Guides.

TOCHITURA BUCOVINEANA

Pentru o tochitura adevarata aveti nevoie de 400 g de carne de porc, preferabil pulpa, 200 g de costita si 4 carnati afumati, tot de porc. Toate acestea le taiati in bucati, asa, cam de marimea unei nuci, le sarati (cu masura) si le puneti la foc, in 2-3 linguri de untura incinsa. Pentru desavarsirea preparatului, este preferabil sa prajiti tochitura intr-o cratita de tuci.
Cand prajeala s-a inmuiat binisor, sfaraind pe foc, se stropeste cu cateva linguri bunicele de vin si se lasa la rumenit, pe foc mic. Din cand in cand amestecati ca sa nu se prinda de fundul tuciului. E gata cand capata o placuta culoare brun aurie, fara insa a se fi ars.
In timp ce carnea se perpeleste, pregatiti o mamaliga pripita, pe care o asezati pe o farfurie intinsa. Peste ea se pune carnea prajita, impreuna cu sucul propriu lasat in cratita, 2-3 linguri de branza de burduf si un ou ochi.
Boieri Dumneavoastra, asa o minune ca tochitura asta eu sunt convinsa ca nu ati mai gustat. Nu e greu de facut, e foarte gustoasa si sunt convinsa ca va veti impresiona musafirii cu ea. Pofta Mare!

Smecherie de la Smaranda: Pentru ca uneori carnea de porc poate fi cam grea la stomac, puteti servi, alaturi de tochitura, o salata de varza alba, cu sare, piper, otet si ulei. Mai ia din greata si da spor si mai mare la mancare.
Data viitoare promit ca va incant cu un pranz usor. Pana atunci insa, va doresc pofta buna si multe mese linistite in familie.

Pentru a vedea cum se prepara si alte retete bucovinene va invitam sa accesati site-ul targului virtual pentru industria alimentara www.FIB.ro.

Retete oferite cu marinimie de House of Guides si gustate, spre a fi laudate Domniilor Voastre de
Smaranda
gurmanda echipei FIB.RO

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/preparatele-bucovinene-sunt-din-nou-in-atentia-dumneavostra-oferite-de-smaranda-si-house-of-guides-