PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri, in domeniul agriculturii ecologice si industriei alimentare.

BUCURESTI - 31 mai 2005

Comunicat tip General in Afaceri

GLOBAL SERVICES GROUP SRL si INTERMARKETING&CONSULTING SRL au lansat PROFINN 2005, primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri din Romania.

PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri, in domeniul agriculturii ecologice si industriei alimentare.

Organizat cu sprijinul extraordinar al Agentiei SAPARD, avand ca partener oficial Banca Comerciala Romana, parteneri asociati CEC si BRD Sogelease, sponsor Unicredit Leasing, PROFINN 2005 se organizeaza pe parcursul a doua zile lucratoare, 23-24 Iunie 2005, in vederea atragerii unei audiente cat mai ridicate din partea firmelor de profil.

Evenimentul se incadreaza in strategia orientata a celor doi organizatori catre facilitarea accesului intreprinzatorilor din sectorul productiv si cel de prestari de servicii catre programe de finantare rambursabile, nerambursabile, combinatii relevante ale acestora, precum si catre programe alternative ale furnizorilor de servicii financiar-bancare, in vederea finantarii si dezvoltarii proiectelor inovatoare si de succes.

Aveti cel putin 6 motive sa participati:
-cautarea surselor de finantare pentru proiectele Dvs de success
-cunoasterea celei mai bune oferte financiare de pe piata
-participarea la cel mai interactive eveniment financiar bancar din Romania
-discutie directa cu bancherii din Romania
-obtinerea finantarii proiectelor Dvs printr-o schema financiara echitabila
-pregatirea ca intreprinzator din perspective integrarii in Uniunea Europeana.

Despre Global Services Group


GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare - WWW.FIB.RO - si INTERMARKETING & CONSULTING, organizatorul Targului International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje - AGRARIA organizeaza PROFINN 2005, primul EVENIMENT pentru PROIECTE DE FINANTARE si IDEI DE AFACERI din Romania, organizat pe principiul Business to Finance, pentru a raspunde in mod pragmatic standardelor UE si pentru a veni in intampinarea nevoilor de informare si finantare ale mediului de afaceri din Romania.

GLOBAL SERVICES GROUP SRL
021 348 35 40; 0723 961 496
Blvd. Camil Ressu nr. 47, Bl. N9, Ap.1, Sect. 3, 031743 – Bucuresti


office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/profinn-2005-primul-targ-national-de-proiecte-de-finantare-si-idei-de-afaceri-in-domeniul-agriculturii-ecologice-si-industriei-alimentare-