PROFINN 2005 – Targul de proiecte

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

3 zile pana la PROFINN 2005

PROFINN 2005 – Targul de proiecte

La sfarsitul acestei saptamani, joi 23.06.2005 si vineri 24.06.2005, va avea loc in Bucuresti, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Targul National de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri. Acolo va asteapta cele mai reprezentative organizatii din domeniul financiar-bancar sunt la dispozitia Dvs.

Participarea ca vizitator la PROFINN 2005 este gratuita. Tot ce aveti de facut este sa completati un formular de inscriere disponibil pe pagina de web a evenimentului, www.profinn.ro.

Mai mult decat atat, in 23 iunie, prima zi a targului, se va organiza, in paralel, o conferinta ce va dezbate teme de maxima actualitate pentru toti actorii implicati in agricultura ecologica si industria alimentara. In cadrul celor 3 sectiuni,vor fi prezentate produse de finantare ( participare gratuita), se va discuta despre asigurari si necesitatea acestora si despre implicarea organizatiilor patronale in derularea finantarilor.

Mai multe detalii despre organizarea acestui eveniment, precum si formularele de inscriere ce trebuie completate pot fi gasite la www.profinn.ro.

Profinn 2005 este organizat cu sprijinul extraordinar al Agentiei SAPARD, avand ca partener oficial Banca Comerciala Romana, parteneri asociati CEC si BRD Sogelease, sponsori Unicredit Leasing si Raiffeisen Leasing.

Despre Global Services Group

GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare - WWW.FIB.RO - si INTERMARKETING & CONSULTING, organizatorul Targului International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje - AGRARIA organizeaza PROFINN 2005, primul EVENIMENT pentru PROIECTE DE FINANTARE si IDEI DE AFACERI din Romania, organizat pe principiul Business to Finance, pentru a raspunde in mod pragmatic standardelor UE si pentru a veni in intampinarea nevoilor de informare si finantare ale mediului de afaceri din Romania.

GLOBAL SERVICES GROUP SRL
021 348 35 40; 0723 961 496
Blvd. Camil Ressu nr. 47, Bl. N9, Ap.1, Sect. 3, 031743 – Bucuresti


office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/profinn-2005-targul-de-proiecte6