Retete de post de la Smaranda

BUCURESTI - 28 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Povestind cu Domniile Lor House of Guides despre un subiect de actualitate, si anume bucatele de post, am descoperit mare minunatie. Mare minunatie, va spun, si nu numai ca va spun, dar va si povestesc in amanunt, sa incercati si Domniile Voastre sa vedeti. Da, sa vedeti ce se poate face cu.... stevie.

Retete de post de la Smaranda

SARAMURA DE STEVIE
Povestind, cum va spusei, si auzind eu una ca asta am protestat repede: cum saramura de stevie? Pai saramura e de pui, de peste.... da' de stevie? Si vazandu-ma asa ingnoranta, am primit misiunea sa gatesc minunatia in bucataria personala si sa va povestesc Domniilor Voastre. Si asta am si facut.
Boieri Dumneavoasta, din banala stevie se pot face niste frigarui, ce se pot manca in saramura, cu mamaliga, de mai mare dragul.
Reteta o gasiti in targ, ca de obicei: fib.ro - Retete Delicioase.

Va astept cu drag si daca vreti sa-mi si scrieti, ar fi si mai bine: office@fib.ro

Si pentru ca se apropie si Sfanta Sarbatoare de Paste, va doresc din toata inima sa aveti masa plina de bucate si sufletul plin de bucurii.

Eu ma retrag sa fac cozonaci si pasca, oua rosii si drob de miel.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/retete-de-post-de-la-smaranda