SALONUL CADOURILOR DE IARNA PENTRU FEMEI

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: GLOBAL SERVICES GROUP SRL

Anul acesta, in prag de sarbatori, atunci cand incepem sa tragem cu ochiul la ghetutele pregatite pentru Mos Niculae, avem un ajutor in alegerea cadourilor pentru cei dragi: Salonul Cadourilor de Iarna pentru Femei, ce va avea loc la Sala Palatului, in perioada 5-7 decembrie, este organizat special pentru Dumneavoastra, Doamna!
Sunt asteptate aici toate Doamnele ce cauta cadoul potrivit pentru cei dragi, Domnii in cautarea cadoului pentru femeile importante din viata lor, precum si toti cei care gasesc relaxare in cumparaturi.

Si pentru ca rasfatul Dumneavoastra, Doamna, sa fie deplin, in cadrul targului va fi organizat Salonul 3C – dedicat iubitorilor de cafea, ceai, ciocolata. In cadrul salonului, cele mai prestigioase firme producatoare de cafea va stau la dispozitie pentru a transforma o simpla plimbare la cumparaturi intr-o experienta de neuitat!

Va asteptam, asadar, la Salonul Cadourilor de Iarna pentru Femei, unde veti putea cauta in tihna cadouri pentru cei dragi!
GLOBAL SERVICES GROUP SRL
Bd. Camil Ressu 47, bl. N9, ap. 1, sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 021 348 5642, 0723 961496
Persoana de contact: Raluca Stefanica

Despre GLOBAL SERVICES GROUP

Despre www.fib.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de sucursale în Iaşi şi alte oraşe, precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.

Participare: Intrare libera