Smaranda alaturi de House of Guides va invita sa savurati un minunat pranz usor de gatit.

BUCURESTI - 15 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Bine v-am regasit, Boieri Dumneavoastra! Dupa cum v-am promis astazi va delectam cu un pranz usor, evident tot de pe tarmul bucovinean.

Smaranda alaturi de House of Guides va invita sa savurati un minunat pranz usor de gatit.

TOCANITA DE HRIBI PROASPETI.
Tocanita de hribi e nu numai usoara pentru stomac si potrivita cu caldurile acestei veri, dar si foarte simplu de preparat.
Luati Domniile Voastre 300 g hribi proaspeti pe care-i spalati in mai multe randuri de apa rece, sa se curete de pe ei tot pamantul si nisipul.
Curatati si tocati marunt 2 cepe si le puneti la calit in 4 linguri de ulei, intr-o cratita suficient de mare ca sa cuprinda mai apoi intreaga mancarica, si sa mearga si la cuptor.
Amestecati ceapa din cand in cand, ca sa nu se arda, cu o lingura de lemn, iar cand bucatile de ceapa devin sticloase, adaugati o lingura de faina si puneti in cratita hribii taiati felii. Ii mai ametiti si pe ei 2-3 minute, sa se sfaraie un pic, stingeti prajeala cu un pahar de apa calduta si continuati fierberea, la foc potrivit. Bineinteles, aveti grija sa amestecati din cand in cand, sa nu se arda.
Cand hribii sunt fierti suficient, subtiati cu apa rece 100 g de bulion si-l adaugati peste mancarica. Dregeti preparatul de sare si piper si il puneti la cuptor, la foc mic, pana scade sosul.
Smecherie de la Smaranda: Mancarica asta se serveste rece, presarata cu verdeata tocata. Cel mai bine merge patrunjelul verde, tocat marunt-maruntel.

Pentru a savura si alte preparate absolut delicioase din bucataria bucovineana va invitam in paginile targului virtual www.FIB.ro

Oferite cu marinimie de House of Guides si gustate, spre a fi laudate Domniilor Voastre de
Smaranda
gurmanda echipei FIB.RO

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/smaranda-alaturi-de-house-of-guides-va-invita-sa-savurati-un-minunat-pranz-usor-de-gatit-