Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

BUCURESTI - 12 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 17-18 Septembrie 2007, va avea loc la Bucuresti, CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE a Municipiului Bucuresti, Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

La cea de-a treia editie , evenimentul incearca o abordare pragmatica a subiectelor legate de accesul intreprinzatorilor din domeniul agriculturii ecologice, industriei alimentare si domeniilor conexe la finantarile rambursabile, nerambursabile si combinatiilor relevante ale acestora. In acest scop in paralel cu targul se vor desfasura o serie de manifestari speciale - conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

In cadrul conferintei, module separate vor fi dedicate discutarii accesului la fondurile europene postaderare precum si subiectelor legate de respectarea normelor europene, implementarea sistemelor de management al calitatii si cresterea competitivitatii produselor romanesti.

La fel ca in editiile precedente, evenimentul va beneficia de un numar semnificativ de invitati si participanti.

Vor fi prezenti reprezentanti din cadrul Ministerelor implicate in derularea finantarilor pe domeniile vizate precum si alti invitati de prestigiu din cadrul FNGCIMM, FGCR, CSA, UNSICAR, UNSAR, Banci si Societati de Asigurare, Brokeri, reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, reprezentantii ambasadelor principalelor tari UE, sectorul ONG, reprezentanti ai mass-media.

Targul Profinn se anunta a fi o foarte buna oportunitate de promovare, informare si finantare, dar si un mediu de dezbatere si exprimare a opiniilor.

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana
Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale, Casa de Economii si Consemnatiuni
Partener Web: Netclip
Partener Catering: Ana Catering
Parteneri Media: Romania Libera, Bursa, Rompres, Curierul National, Euractiv, The Money Channel, Ghiseul Bancar, Newschannel.ro, ClubAfaceri, IMM Romania, Ziare.ro, Atitudinea, Eu-ro Jurnal, Smart Financial, Smart Bank.

Despre Global Services Group

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitati sa contactati secretariatul evenimentului la tel/fax: 021 348 56 42, 021 348 35 40, mobil 0722 547 801, 0723 96 14 96

Global Services Group
Departament Evenimente Speciale
Persoana de contact: Raluca Bauer
E-mail: evenimente@profinn.ro
Web site: www.profinn.roevenimente@profinn.ro