Ultima zi de inscriere la cea de-a doua editie a Forumului National “Instrumente pentru o Guvernare mai Buna” – un eveniment PROFINN

BUCURESTI - 21 mai 2007

Comunicat tip General in Administratie Publica

In perioada 24-25 Mai 2007 va avea loc, la Poiana Brasov, Hotel Sportul, cea de-a doua editie a Forumului National “Instrumente pentru o Guvernare mai Buna”.

Forumul national va adresa problematicile curente ale procesului de integrare europeana a Romaniei si va pune fata in fata, in cadrul unui dialog deschis, preocuparile structurilor locale vis a vis de politicile europene, in special politica regionala a UE, si modul cum autoritatile centrale si locale colaboreaza pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare ale comunitatilor locale pe de o parte si cerintelor europene pe de alta parte. Forumul va aborda in egala masura problematica asistentei financiare oferite Romaniei de Uniunea Europeana prin instrumentele structurale si ale programelor de finanatare.
Pentru detalii concrete privind inscrierea puteti accesa situl evenimentului la adresa www.profinn.ro sau puteti contacta Organizatorii la tel/fax: 021 348 56 42; 021 348 35 40.

Despre Global Services Group

Co-organizatori:
Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR)
Asociatia Municipiilor din Romania (AMR)
Asociatia Comunelor din Romania (ACoR)

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana
Partener Asociat: BRD - Groupe Societe Generale
Partener Web: Net Clip
Consultant Media: Euractiv
Parteneri Media: Romania Libera, Bursa, Comunicatedepresa.ro
Global Services Group SRL
Tel/Fax: 021 348 35 40, 021 348 56 42