WWW.FIB.RO – Targul virtual al firmelor din industria alimentara, agricultura si domeniile conexe aniverseaza 2 ani de la lansare.

BUCURESTI - 1 iunie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Lansat in martie 2002, programul ambitios “Promovarea afacerilor industriei agro-alimentare din Romania si al domeniilor conexe” a fost transpus, in iunie 2002, pe internet, la adresa www.fib.ro. A luat astfel fiinta targul virtual www.fib.ro ce a devenit, in cei 2 ani de la lansare, un instrument util si zilnic al actorilor pietei agro-alimentare.

WWW.FIB.RO – Targul virtual al firmelor din industria alimentara, agricultura si domeniile conexe aniverseaza 2 ani de la lansare.

Este un concept de actualitate, absolut necesar, care integreaza activitatea agriculturii si industriei alimentare din Romania in noua economie, puternic informatizata si orientata. Implicarea activa in proiecte, conferinte si expozitii periodice (TIBCO, editia 2002 si 2003, Forumul Industriei Alimentare, INDAGRA 2002 - 2003, Agraria 2004) au crescut renumele proiectului.

In acest context, stabilirea de parteneriate cu organizatiile non guvernamentale din domeniu si cu ambasadele tarilor ce au interese economice pe piata romaneasca s-a conturat ca o prioritate absoluta.

Sunt deja traditionale parteneriatele incheiate de echipa FIB cu Asociatia Romana a Carnii (A.R.C.), Alianta pentru Promovarea Educationala a Laptelui (APEL), Asociatia Patronala din Industria Dulciurilor (A.P.I.D.), Patronatul Zaharului si Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania (ANAMOB).

In a doua parte a anului 2004, se urmareste extinderea acestor parteneriate si catre organizatiile profesionale din celelalte domenii ale agriculturii si industriei alimentare.
O importanta deosebita va fi acordata organizarii de seminarii si mese rotunde, avand ca scop promovarea afacerilor din aceasta zona si identificarea oportunitatilor din diferite domenii.

Evolutia sanatoasa a proiectului a facut posibila castigarea unei finantari ne-rambursabile in zona agriculturii ecologice. In consortiu cu Institutul de Cercetare – Dezvoltare Agricola Fundulea si Asociatia Romana pentru Agricultura Durabila a fost startat proiectul ‘’Sistem integrat de sprijinire a fermierilor si asociatiilor de fermieri din judetul Calarasi pentru cultivarea durabila a terenurilor agricole’’ finantat de Banca Mondiala si Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, in cadrul programului de Sprijinire a Serviciilor in Agricultura

La doi ani de la lansare, targul virtual www.fib.ro isi propune, in continuare, preluarea tuturor atributiilor unui targ real, intalnirea nemijlocita a cererii cu oferta si promovarea permanenta a afacerilor din agricultura si din industria alimentara. Prin conceptul vizibilitate maxima oferim tuturor expozantilor si partenerilor o fereastra permanent deschisa catre oportunitatile mediului de afaceri.

Firmele interesate pot participa la targul virtual prin inscriere on-line, in cadrul procedurii din sectiunea Inscriere. Timp de 30 zile au la dispozitie o perioada de proba, gratuita, pentur a testa serviciile targului.

Ne propunem si va propunem AFACERI DE EXCEPTIE!

Despre Global Services Group

Targul virtual www.fib.ro este organizat de firma Global Services Group, firma cu capital integral românesc specializata în consultanta de afaceri si management, cercetare de piata, promovare.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/www-fib-ro-targul-virtual-al-firmelor-din-industria-alimentara-agricultura-si-domeniile-conexe-aniverseaza-2-ani-de-la-lansare-