Gazduire Web Site - noile pachete de servicii si domenii gratuite pentru fiecare client

Timisoara - 2 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

GLOBAL WEB PRESENCE SRL anunta lansarea versiunii 2.0 a site-ului www.gazduirewebsite.com, site de promovare si vanzare a serviciilor de webhosting. Odata cu lansarea versiunii 2.0 a site-ului, GazduireWebSite.com a introdus pentru clientii sai 4 noi pachete de hosting, fiecare pachet avand printre numeroasele gratuitati (scripturi, livesupport, user management) si un domeniu .com GRATIS.

Pentru publicare imediata
GazduireWebSite.com – lansare versiunea 2.0

Petre NICOARA
SC GLOBAL WEB PRESENCE SRL Timisoara
Phone: +4 0721 36 38 35
Email: press@gwp.ro
Web: www.gazduirewebsite.com

Timisoara, Romania – 03 August 2006
Site-ul GazduireWebSite.com pune la dispozitia clientilor spatiu pe serverele din Los Angeles, SUA incepand de la 10 RON / luna, pachetele achitate integral beneficind gratuit de un domeniu .com, .net, .org sau info. Pe langa spatiul oferit (incepand de la 300MB), latimea de banda ( incepand cu 50GB/luna), GWP prin intermediul GazduireWebSite.com ofera si serviciile de promovare online, inregistrare de domenii romanesti si internationale, live support, call back pentru clienti folosind reteaua ZAPP Telemobil si serviciul de reselling pentru pachetele de hosting
Compania GLOBAL WEB PRESENCE SRL a fost fondata in mai 2003, avand ca scop dezvoltarea de programe pentru internet, marketingul si optimizarea website-urilor pentru motoarele de cautare, realizarea de actiuni de publicitate si promovare online si offline.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
PR Dept.
Telefon: +4 0788 363835
Email: info@gwp.ro
Website: http://www.gazduirewebsite.com

Despre Global Web Presence SRL

PR Dept.
Telefon: +4 0788 363835
Email: info@gwp.ro
Website: http://www.gazduirewebsite.com
contact@globalwebpresence.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-web-presence-srl/gazduire-web-site-noile-pachete-de-servicii-si-domenii-gratuite-pentru-fiecare-client