5 studenti Globaltraining Romania premianti la nivel mondial, 51 de noi absolventi ACCA in Romania si Moldova.

BUCURESTI - 19 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, HR

11 septembrie 2014, eveniment ACCA la care a participat Globaltraining , Platinum Approved Learning Partner. ACCA devine partener CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania) pe perioada nedeterminata

Dna. Adela Sova, ACCA - Head of Globaltraining Romania si lector ACCA, alaturi de echipa sa ACCA Globaltraining, impreuna cu Dna. Andreia Stanciu, Head of ACCA South Eastern Europe si echipa sa ACCA South Eastern Europe din Romania.

Dna. Adela Sova, ACCA - Head of Globaltraining Romania si lector ACCA, alaturi de echipa sa ACCA Globaltraining, impreuna cu Dna. Andreia Stanciu, Head of ACCA South Eastern Europe si echipa sa ACCA South Eastern Europe din Romania.

 Better than a thousand days of diligent study is one day with a great teacher 

Proverb japonez

Joi, 11.09.2014, ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants) South Eastern Europe, cu sediul in Bucuresti, a organizat cel mai important eveniment al anului, Ceremonia de absolvire si premiere a noilor Membri  ACCA. Din decembrie 2013 pana in prezent 51 de studenti au devenit afiliati (absolventi ai examenelor ACCA) in Romania, iar 5 studenti Globaltraining Romania din sesiunea de iunie 2014 sunt premianti la nivel mondial. Cei 51 de absolventi au avut onoarea sa le fie inmanat certificatul ACCA de catre ACCA Vice President la nivel global, Dna Alexandra Chin, care a sosit in Romania din Malayesia special pentru New Members’ Ceremony, evenimentul de joi.

5 studenti romani ACCA ai Globaltraining au obtinut premii la nivel global in sesiunea de examinare iunie 2014. Ei se alatura celor din Cipru si Grecia, care au obtinut punctaje mari la nivel mondial si national, reusind astfel sa fie in fruntea celor 425,000 de studenti din intreaga lume care sustin examene in fiecare sesiune,  “Globaltraining Top Ten Worldwide Prizes”.

In cadrul acestui eveniment oficial, ACCA a semnat, pentru prima data pe o perioada de timp nelimitata, acordul de parteneriat cu CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania) pentru CPD-uri (continuous professional development – dezvoltare profesionala continua).

Globaltraining Romania este pentru al patrulea an consecutiv un partener de incredere pentru ACCA South Eastern Europe, prin cele doua centre ale sale din Romania si Grecia, fiind Platinum Approved Learning Partner ACCA, cea mai inalta distinctie acordata de asociatie furnizorilor oficiali de cursuri, in baza rezultatelor excelente obtinute de studentii Globaltraining la examenele sustinute in vederea obtinerii calitatii de membru al ACCA.

“Ne bucuram ca putem sustine studentii si comunitatea ACCA si ne bucuram de rezultatele foarte bune obtinute de student nostri la examenele ACCA. Studentii romani sunt foarte buni profesionisti si elevi, fapt confirmat de toti lectorii nostri international. Astfel pentru noi nu este o surpriza ca avem romani in lista de premianti la nivel global” spune Adela Sova, ACCA, Head of Globaltraining Romania, lector ACCA pentru F3 si F8, membru in ACCA Steering Committee.

Pentru a creste flexibilitatea acordata studentilor, ACCA a decis ca, incepand cu sesiunea decembrie 2014, examenul pentru F4 sa se poata sustine si in format CBE (Computer-based Examination), pe langa formatul Paper-based. Examenele pentru F4 in format Computer-based se pot programa incepand cu 19 noiembrie 2014 si se pot sustine la Globaltraining Romania, Centru de examinare CBE acreditat de catre ACCA.

Pentru sesiunea decembrie 2014, Globaltraining a pregatit un produs nou, ACCA Live Online, care faciliteaza accesarea cursurilor oricarei persoane din Romania, atat din punct de vedere financiar, cat si al mobilitatii si localizarii.

Cursurile ACCA Live Online sunt sustinute pe o platforma usor accesibila, care ofera interactivitatea unui curs la clasa, cu toate avantajele unui profesor in fata tablei, cat si a resurselor suplimentare, disponibile on-line pe toata perioada cursurilor. Sesiunile de curs se desfasoara in afara orelor de lucru si ofera posibilitatea revederii lor in varianta inregistrata ori de cate ori studentul are nevoie.

In afara cursurilor ACCA Live Online, Globaltraining ofera si cursuri ACCA cu predare in clasa, in Bucuresti, intr-o cladire proprie, dotata si utilata la cele mai inalte standarde si usor accesibila cu orice mijloc de transport. 

Despre ACCA

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) ofera cea mai ceruta calificare in domeniul financiar si de business la nivel global. Exista peste jumatate de milion de membri si studenti ACCA in intreaga lume, din care aproape 4000 se gasesc in Romania, toti fiind profesionisti in domeniul financiar – contabil. ACCA are 89 de birouri locale in intreaga lume, iar biroul din Romania s-a deschis in Bucuresti in martie 2006. De la deschidere, ACCA a organizat peste 180 de evenimente si conferinte pentru a promova bunele practici in domeniul financiar - contabil si nu numai.

Printre avantajele detinerii unei certificari ACCA de catre profesionisti se numara: garantia si atestarea cunostintelor profesionale de catre un organism profesional international, accesul la cunostinte de ultima ora in domeniu si la o comunitate internationala, dezvoltarea profesionala continua. In cazul companiilor avantajele cresc odata cu marimea organizatiei si anume: cresterea eficientei angajatilor si dezvoltarea afacerii, dobandirea unor abilitati specifice domeniului financiar si consolidarea reputatiei companiei.

Despre Globaltraining Romania

Obiectivul Globaltraining este sa contribuie in mod semnificativ la viitorul mediului de afaceri european si international si sa dezvolte Excelenta in Educatie. Drept raspuns din partea mediului de afaceri si al clientilor sai, in 2012 Globaltraining a fost premiat de revista InBusiness ca “Best Service Provider of 2012”, iar in 2013 a primit titlul de “Award National Champion 2013” pentru Customer Focus, din partea European Business Awards.

Globaltraining Romania, pe langa programul ACCA, sustine dezvoltarea profesionala continua si prin cursuri de pregatire pentru obtinerea altor certificari profesionale internationale de prestigiu, precum: ADIT (Advanced Diploma in International Taxation), CFA (Chartered Financial Analyst), CIA (Certified Internal Auditor), CMA (Certified Management Accountant), CIPR (The Chartered Institute of Public Relations) cu PR Diploma si Internal Communication Diploma. In afara certificarilor internationale, Globaltraining este partener in programe de Master si MBA ale unor universitati prestigioase, din Romania si SUA.

Globaltraining este prezent cu birouri permanente in trei tari, Cipru, Grecia si Romania, insa activeaza in prezent la nivel global acoperind deja alte 10 tari, si are o experienta de peste 20 de ani in oferirea de programe de training.