Globe Hosting Inc. aliniaza preturile serverelor dedicate in urma parteneriatului cu Intel, HP, DELL

Baia Mare - 15 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Industrie, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Noua oferta pentru servicii dedicate a fost lansata in Romania, in timp ce imbunatatirea performantelor web si a timpilor de raspuns, livrarea imediata si suportul oferit sunt imbunatatite, ridicand asadar standardele ofertelor si aliniindu-ne la cererile pietei internationale! Vezi globehosting.ro

Globe Hosting, HP, Dell, Intel

Globe Hosting, HP, Dell, Intel

 Randamentul si fiabilitatea fac diferenta, iar daca pretul era pana acum o componenta decisiva, preturile propuse de noi nu fac altceva decat sa vina in avantajul clientilor nostri! E ceva similar cu a conduce o masina oarecare si a compara condusul intr-o masina de lux, in care siguranta si confortul sunt net superioare, sau a te preface ca vei conduce o masina sport sau chiar sa te aflii la volanul uneia! Indiferent de natura clientilor, randamentul si fiabilitatea sunt cele apreciatate!  

Cristian Tecar - CEO Globe Hosting, Inc.

Globe Hosting va ofera, in Romania, servere dedicate pe platforme INTEL, configuratii de exceptie in colaborare cu HP si/sau Dell, fapt ce ne permite sa le avem disponibile cu LIVRARE IMEDIATA!

Configuratiile sunt la cel mai inalt nivel de profesionalism, (servere) si nu componente desktop sau de alta natura!Indiferent de natura clientilor, scopul sau orientarea aplicatiilor detinute, fiecare proprietar apreciaza fiabilitatea si randamentul sporit al echipamentelor ce ii sunt puse la dispozitie.

In acest sens, echipamentele oferite de Globe Hosting sunt exclusiv echipamente profesionale, pe platforme INTEL, oferite de HP sau Dell.

Garantia profesionalismului si a calitatii, precum si diferentierea serviciilor Globe Hosting fata de restul pietei, este evidenta prin parteneriatul dezvoltat cu Intel, HP si Dell.

Fiecare server este un echipament profesional, cu disponibilitate redundanta la retea si sursa de energie de 99.8%, monitorizare, suport tehnic 24/7. Solutiile profesionale sunt completate cu beneficii suplimentare adresate clientilor/partenerilor, asistenta la transfer, certificate ssl pentru a mari increderea utilizatorilor/clientilor tai.

Toate echipamentele stau la dispozitia clientului spre a fi livrate IMEDIAT!

Centrul de date in care sunt gazduite toate serverele Globe Hosting dispune de transformator propriu, alimentare cu energie din 2 puncte, UPS APC 3000 pentru fiecare cabinet, Generator 330KVA. Racirea este asigurata de catre 2 unitati HVAC, in sistem N+1. Reteaua dispune de intrari multiple de la providerii internet cu o capacitate de routare 13 Gbps, infrastructura bazata pe echipamente Cisco si Nortel precum si switch-uri redundante in sistem N+2.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting/globe-hosting-inc-aliniaza-preturile-serverelor-dedicate-in-urma-parteneriatului-cu-intel-hp-dell