Internationalizare afacerilor cu ajutorul Internetului - Globe SSL si Globe Hosting

Baia Mare - 22 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Pe 27 aprilie 2010, incepand cu ora 9:30, la Cluj-Napoca (Hotel Opera Plaza, sala de conferinte), FPP si Underclick.ro organizeaza editia inaugurala a Online Business Forum 2010, pe tema “Internationalizare afacerilor cu ajutorul Internetului”, la care Gobe Hosting si Globe SSL vor fi prezenti.

Online Business Forum (www.obf.ro) este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Fiind singurul eveniment national de amploare axat pe promovarea utilizarii instrumentelor online in afaceri, provocarea de la Cluj Napoca este data de oportunitatile si solutiile online de internationalizare a produselor si serviciilor romanesti.

Scopul este acela de a incuraja promovarea si comercializarea produselor si serviciilor IMM-urilor, si chiar a aptitudinilor antreprenorilor romani, pe piata europeana si cea internationala, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor lor.

In cadrul evenimentului de la Cluj Napoca, Globe Hosting trateaza subiecte de importanta majora, precum:
- Regimul utilizării domeniilor internaţionale;
- Aspecte legate de proprietatea şi achiziţionarea TLD;
- Modul in care pot intra firmele româneşti pe pieţe internaţionale;
- Securitatea la nivel web;
- Avantajele utilizarii certificatelor SSL;
- discutii legate de PHISHING si combaterea lor.

OBF – Cluj Napoca aduce speakeri importanti in domeniu, care sunt gata sa impartaseasca din secretele care i-au ajutat sa se impuna in strainatate, dar si sa atraga parteneri straini in Romania. Printre acestia : Sergiu Biris – General Manager, Trilulilu, Laurentiu Pop – Deputy Managing Director HTTPool, Bogdan Manolea – Legi Internet, Ciprian Stavar – Guerilla Marketing, Claudiu Gamulescu – General Manager Underclick.ro, Péter Barta – Director Executiv Fundatia Post Privatizare, Ciprian Cozoplean – COO Globehosting, Lucian Mocanasu – CEO Temasoft, Filip Chereches-Tosa si Adi Stan – CEO, DWD.

« Am ales Clujul pentru a discuta despre fenomenul internationalizarii pietelor si produselor prin Internet, ca urmare a mentionarii acestuia sub titulatura “Romanian Silicon Valley”. Este primul forum in 2010 dintr-o serie de 8 evenimente printre care se mai afla Brasov, Iasi, Timisoara, Craiova, Baia Mare, Bucuresti sau Targu Mures”, declara Claudiu Gamulescu, co-organizator.

Pentru informaţii suplimentare şi programul detaliat al conferinţei, puteţi accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro sau ne puteţi contacta direct, la una dintre cele două adrese de mai jos :

Claudiu Gămulescu – Underclick.ro
Alina Coman – Fundatia Post-Privatizare

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting/internationalizare-afacerilor-cu-ajutorul-internetului-globe-ssl-si-globe-hosting