.ro.com - Domenii de Romania

BUCURESTI - 2 septembrie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Internet

Live site

GlobeHosting lanseaza in premiera pentru Romania o noua extensie de domenii internet:
.ro.com, alternativa pentru Romania la actualul .ro.
Cu un pret foarte atractiv de doar €7,90/an, cu posibilitate de achitare prin card, cu o platforma de aministrare dusa la superlativ, .ro.com reprezinta alegerea dvs. cea mai profitabila.
Fiind o extensie nou lansata, mii de domenii foarte atractive sint disponibile, oportunitate imensa de care merita sa profitati la un pret foarte competitiv.
Extensiile .ro.com sunt administrate de un soft performant care lucreaza in totalitate automat iar activarea domeniilor se va face instant.

.ro.com - Domenii de Romania

.ro.com - Domenii de Romania

 Extensia .ro.com a fost recunoscuta ca si suffix oficial (extensie de internet) de catre Mozilla si restul browserelor de internet, devenind astfel concurent oficial pentru vechea extensie .ro, decizia lor fiind publicata pe site-ul oficial: http://publicsuffix.org 

Cristian Tecar, CEO - GlobeHosting, Inc.

Cresterea rapida de noi utilizatori pe internet, precum si aparitia de noi site-uri, vor determina in viitor gasirea unor solutii de denumire a noilor site-uri, motiv pentru care ICANN a aprobat liberalizarea pietei de domenii internet si aparitia din aceasta toamna a peste 300 de extensii noi.

Piata online din Romania cunoaste aceeasi crestere fulminanta iar numarul de noi site-uri se mareste de la o zi la alta. Din pacate numarul de domenii .ro disponibile scade, in momentul de fata peste 60% din totalul de .ro inregistrate fiind blocate si neutilizate.

Acesta este unul dintre motivele care a determinat compania GlobeHosting, liderul incontestabil pe piata domeniilor din Romania, sa lanseze o noua extensie pentru Romania, pentru a contribui la dezvoltarea mediului online si facilitarea aparitiei de noi site-uri.

Extensia .ro.com vine din asocierea celor doua, cele mai vandute extensii din Romania: .ro care reprezinta piata regionala, din Romania,  si .com care reprezinta piata internationala. Prin asocierea celor 2 a rezultat o extensie mult mai puternica care imbina atat reprezentarea locala (romaneasca) cat si cea internationala: .ro.com

Softul care administreaza noua extensie este mult mai performant decat cel ce administreaza actualul .ro, lucreaza in totalitate automat iar activarea domeniilor se va face instant.

Domeniile .ro.com pot fi achizitionate pe site-ul http://D.ro.com la un pret anual de doar €7,90, iar cei care doresc sa devina parteneri pot semna un contract de Registrar pe http://nic.ro.com

Domeniile .ro.com se inregistreaza pe numele clientului, acest lucru verificandu-se la http://nic.ro.com/whois.html

Va asteptam si pe pagina de socializare: facebook.com/rocomRegistry

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting/ro-com-domenii-de-romania