Poze Globehosting

 • GlobeHosting aduce in Romania extensia .ME

  Poza: GlobeHosting aduce in Romania extensia .ME

 • eDomenii.ro si GlobeHosting.ro – Primii si singurii acreditati ICANN din Romania

  Poza: eDomenii.ro si GlobeHosting.ro – Primii si singurii acreditati ICANN din Romania

 • 22 Aprilie 2008 - Este anuntata oficial semnarea contractului 'Strategic/Platinum Partner' dintre GlobeHosting si Verisign/Geotrust

  Poza: 22 Aprilie 2008 - Este anuntata oficial semnarea contractului 'Strategic/Platinum Partner' dintre GlobeHosting si Verisign/Geotrust

 • GlobeHosting aduce clientilor sai noi extensii: .eu.im, .ro.im, .hu.im, .it.im, .il.im, .ru.im, .es.im, .ae.im si .ab.im!

  Poza: GlobeHosting aduce clientilor sai noi extensii: .eu.im, .ro.im, .hu.im, .it.im, .il.im, .ru.im, .es.im, .ae.im si .ab.im!

 • Domenii .SRL

  Poza: Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania!

 • Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania!

  Poza: Domenii .SRL, o alternativa la .ro, destinata firmelor din Romania!

 • .ro.com - Domenii de Romania

  Poza: .ro.com - Domenii de Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul globehosting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la globehosting. Pozele pe tema globehosting cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul globehosting, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la globehosting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la globehosting.