GLYKON se clasează, pentru al doilea an la rând, pe primul loc, în Topul Firmelor, din județul Constanța

Constanta - 11 decembrie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C, Logistica/Transport, Farmaceutic

La cea de a XXIV-a festivitate de premiere, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Navigație, luna trecută, firma noastră a fost premiată pentru clasarea, al doilea an la rând, pe primul loc, în Topul Firmelor, din județul Constanța, la secțiunea Microîntreprinderi - Activități de consultanță în tehnologia informației.

Diploma Topul Județean al Societăților 2016

Diploma Topul Județean al Societăților 2016

 Clasarea, pentru al doilea an consecutiv, pe primul loc, în Topul Județean, organizat după criterii obiective și foarte stricte, de onorează, dar ne și obligă! Seriozitatea, competența, profesionalismul, respectarea angajamentelor luate sunt cei mai importanți lianți pentru rezultatele obținute. Punem mare preț pe construirea unor relații adevărate și solide, de parteneriat, fie că vorbim de clienți, furnizori, parteneri sau angajați ai firmei noastre. 

Dumitru Caranica, fondator și Director general, GLYKON S.R.L.

Nu este pentru prima dată când ne regăsim pe podium, în aceste clasamente, GLYKON situându-se, de-a lungul anilor, de alte 3 ori pe locul I, de două ori pe locul al II-lea și de mai multe ori între primele cinci locuri, în Topul Firmelor, din județul Constanța.

Topurile firmelor din județe și municipiul București sunt organizate de Camerele de Comerț și Industrie Județene, în conformitate cu prevederile art. 4 lit. m din Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț și Industrie din România, modificată și completată. Sursele de informații utilizate sunt obiective și unitare, la nivel național, provenind din informațiile existente la M.F.P., O.N.R.C. și la nivelul camerelor județene, de comerț și industrie.

Ne-am păstrat, în cei aproape 28 de ani, de la înființare, spiritul antreprenorial, suntem, în continuare, inventivi, căutăm, identificăm și aducem, pe piață, acele soluții, ce ne diferențiază, într-o lume cu o competiție tot mai dură, în care numai cei mai buni și mai creativi reușesc.

Am pornit, la drum, cu niște valori simple și în care credem, în continuare: competență, seriozitate, profesionalism, respectarea angajamentelor luate. Punem mare preț pe construirea unor relații adevărate și solide, de parteneriat, fie că vorbim de clienți, furnizori, parteneri sau angajați ai GLYKON. Sloganul cu care am început în 1990 și în care credem, în continuare, „GLYKON, partenerul pe care te poți bizui!”, ne mobilizează continuu pentru a transmite, partenerilor noștri, încrederea de care au nevoie, pentru fiecare proiect, făcut împreună.

De-a lungul existenței noastre am lansat numeroase produse, hardware și software, unele dintre ele, în premieră, pentru piața românească, la vremea respectivă.

În 2017 am continuat eforturile pentru îmbunătățirea performanței suitei AlgoPlanner, am finalizat implementarea acestei soluții, în toate depozitele unuia dintre cei mai mari distribuitori, de produse farmaceutice, din România și suntem în faze avansate, ale discuțiilor, cu mai multe companiei de distribuție și logistică, pentru începerea implementărilor, în cursul anului 2018.

Principalele puncte de interes, ale AlgoPlanner, care-l și diferențiază, față de competiție, sunt:
- planificarea dinamică, a rutelor și vehiculelor de transport, în funcție, strict, de nivelul comenzilor și distribuția acestora, pe mijloacele de transport disponibile, fie că acestea sunt proprii sau închiriate / subcontractate;
- urmare a celei de mai sus, creșterea gradului de utilizare a resurselor firmelor de distribuție și transport;
- optimizarea traseelor, inclusiv prin urmărirea încadrării, în ferestrele de timp, pentru fiecare traseu și, dacă e cazul, modificarea lor, în timp real;
- calculul și distribuția costurilor, pe diverse criterii: pe traseu, pe client, pe oprire, pe vehicul, pe șofer etc. Aceste funcționalități sunt oferite în cadrul modulului de Business Inteligence, oferit standard, în cadrul abonamentului AlgoPlanner, fără costuri suplimentare, pentru utilizator;
- o chestiune arzătoare, pentru firmele de distribuție, este funcția de PoD („Proof of Delivery” - dovada livrării), precum și posibilitatea definirii, de către utilizator, a oricărei alte acțiuni, ce poate avea loc, la un client, precum: „Livrarea nu este posibilă”, „Livrare amânată”, „Colet deteriorat”, „Colectare amânată” etc.
- AlgoPlanner este soluția ideală pentru asigurarea trasabilității, cerută de industrii precum cea farmaceutică, sau cea alimentară. Cu AlgoPlanner se poate documenta traseul fiecărui colet, de la plecarea din depozit, până la predarea sa, la beneficiar;
- nu în ultimul rând, faptul că suita AlgoPlanner este oferită ca SaaS („Software as a Service”), pe bază de abonament, cu o durată minimă de trei luni, reprezintă un alt avantaj major, pentru clienții noștri, care nu mai trebuie să investească sume mari, în achiziționarea și gestionarea serverelor și a licențelor.

Suita HemiLab este o altă soluție de top, lansată, în premieră, în România, de noi.

HemiLab este destinată magazinelor, indiferent de profil (super și hipermarketuri, DIY, electro - IT, mari farmacii etc.) și propune un set de soluții hardware și software pentru managementul unor procese vitale, în operarea acestora. Optimizează gestionarea produselor din magazin, logistica și amplasarea lor, etichetarea la raft și analiza eficienței magazinului.

Soluția HemiLab  se bazează pe o Hartă Digitală a Magazinului (Digital Store Map - DSM).

Harta digitală a magazinului este o reprezentare grafică a spațiului, din magazin, alocat produselor. Acesta înregistrează poziția, în magazin, a mobilierului folosit pentru expunerea produselor, cu informații precise despre fiecare poziție a etichetelor de produs.  Unelte eficiente, software și hardware, fac și suportă agregarea, actualizarea și managementul hărții digitale, a magazinului.

Continuăm să fim un jucător important, pe piața soluțiilor pentru retaileri; pe lângă Toshiba Global Commerce Solutions (fosta divizie Retail Store Solution a IBM), suntem distribuitori autorizați pentru firme importante precum Zebra, Datalogic, Hisense, DOMS, CustomMatic, Gempsy ș.a. ceea ce ne permite să integrăm soluții complete și complexe, pentru retail-ul modern, inclusiv pentru stațiile de distribuție carburanți.

Continuăm dezvoltarea de module specifice pieței românești, pe platforma Odoo Apps. Acum doi ani am lansat modulul fiscal, Expert® POS DFP, cu casă de marcat fiscală, conformă cu OUG 28/1999, pentru Odoo POS, de asemenea, o premieră pentru România. Anul acesta l-am adaptat pentru versiunea 10 Odoo Apps și, la începutul anului viitor vom lansa versiunea cu A.M.E.F. conform cu noua legislație, ce introduce jurnalul electronic și compatibilă cu recent lansata versiune 11, a Odoo POS.


Ne focalizăm toate eforturile pentru a satisface solicitările și cerințele clienților noștri, oferind o gamă bogată de soluții hardware, software și servicii, la un înalt nivel de profesionalism.

Soluții pe care te poți baza azi! …și pe care poți construi viitorul” - iată sloganul ce sintetizează crezul nostru azi, la împlinirea a 27 de ani, de la înființare!

Pentru detalii suplimentare și programarea unei demonstrații, pentru oricare dintre soluțiile de mai sus, ne puteți contacta la http://www.glykon.ro/contact.php.

Despre GLYKON S.R.L.

Suntem GLYKON S.R.L., o firmă privată, cu capital integral românesc, înființată în Constanța, la data de 23 martie 1990. În cei 25 ani de la înființare, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucători pe piața TI din Constanța, iar, din 1997, de când am devenit primul IBM Business Partner și pentru POS-uri, oferim soluții retail la nivelul întregii țări, prin intermediul unei rețele proprii, de parteneri de vânzări și service.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/glykon-s-r-l-/glykon-se-claseaza-pentru-al-doilea-an-la-rand-pe-primul-loc-in-topul-firmelor-din-judetul-constanta