GLYKON vă propune sistemul de gestiune, pentru stații carburanți, PetroSol, conform cu noua legislație privind A.M.E.F-urile

Constanta - 10 decembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Finante / Contabilitate, IT&C, Retail

Live site

În contextul în care, odată cu publicarea normelor de aplicare ale OUG 28/1999, cu modificările și completările ulterioare, referitoare la AMEF-uri, precum și a OMFP prin care se specifică modalitatea de avizare, casele de marcat electronice, destinate comerțului cu carburanți, trebuie să fie autorizate special, pentru această activitate. Prin urmare, nu se pot folosi case de marcat cu destinația de comerț și / sau alimentație publică, ci, agenții economici, care activează în domeniul distribuției de carburanți, trebuie să achiziționeze A.M.E.F.-uri special autorizate, pentru comerțul cu carburanți, precum PetroSol.

Capturi ecrane PetroSol POS și BOS

Capturi ecrane PetroSol POS și BOS

 PetroSol este o soluție matură, pentru comerțul cu carburanți, ce se adaugă soluțiilor avansate, oferite de GLYKON, partenerilor săi. Alegând PetroSol, operatorii de stații de distribuție carburanți vor avea o soluție modernă și fiabilă, în concordanță cu așteptările lor și aliniată la cerințele clienților secolului al XXI-lea, care trec pragul unei benzinării. 

Dumitru Caranica, Director General GLYKON S.R.L.

Astfel, noi am decis să ne alăturăm echipelor de la Danubius Exim, importatorul AMEF-urilor DATECS, pe piața românească și Petrol Solutions, care este dezvoltatoarea și deținătoarea drepturilor de autor, pentru suita PetroSol, cu care s-a obținut Autorizația nr. 35/26.09.2018.

PetroSol POS, sistemul complet, de Fuel Retail Management, vă ajută să vă administrați toate aspectele afacerii, pentru toate tipurile de produse și servicii vândute într-o stație de distribuție carburanți.

Interfața utilizator ușor de folosit și intuitivă, optimizată pentru ecrane tactile, împreună cu aplicația de Back-Office dezvoltată pe o platformă web-based, ce pune la dispoziție o gamă variată de operațiuni, informații și rapoarte, vă ajută să vindeți rapid și eficient, în condiții de siguranță și corectitudine, ale informațiilor gestionate.

Sistemul se integrează facil cu alte sisteme sau echipamente, din stația dumneavoastră de distribuție carburanți, precum pompele de distribuție carburanți, sistemele de măsurare nivel carburant, totemuri de preț, terminale de plată cu cardul, espresoare, etc., dar și cu alte sisteme informatice, ale beneficarului, precum ERP-ul.

Principalele componente, ale sistemului sunt:

POS – Point of Sale

Este aplicația folosită de casieri în activitatea zilnică de vânzare. Aplicația este certificată fiscal, permițând emiterea de bonuri fiscale atât pe imprimante fiscale cât și pe case de marcat, emiterea de facturi pentru vânzările efectuate, precum și accesarea tuturor celorlalte funcții fiscale necesare conform legii

BOS – Back Office System

Este aplicația folosită de managerul stației pentru administrare, operare și raportare. În acest modul se definesc și întrețin cataloagele de categorii, produse, promoții, se operează intrările de marfă, ajustările de stoc, se modifică prețurile, se accesează rapoartele despre activitatea stației sau se imprimă documentele de gestiune necesare conform legii.

FCC – ForeCourt Controller

Acest modul asigura interconectarea cu echipamentele din stație: pompe, ATG, totem prețuri, etc. Sistemul PetroSol are un modul FCC IFSF propriu ce poate fi folosit in stațiile dotate cu pompe de distribuție cu comunicație IFSF, dar este de asemenea integrat cu DOMS PSS 5000 pentru a putea acomoda orice configurație a stației.

De ce GLYKON?

- pentru că avem o experiență de peste 20 ani în furnizarea de soluții informatice și echipamente, pentru  benzinării. Am livrat primele DOMS-uri, din România, în anul 1997, din 1999 devenind primul distribuitor autorizat, din țară, iar, din 1998 am început livrarea primelor sisteme informatice complete, pentru stațiile de distribuție carburanți, cu POS-uri IBM și controloare DOMS, la Competrol - Petrom București și primele stații LukOil, din România, de la Bărcănești - Prahova și Băneasa - București; - pentru că avem profesioniști, specializați în sisteme complexe, pentru comerțul clasic (magazine, super și hipermarketuri), alimentație publică (HoReCa) și comerțul cu carburanți;

- pentru că avem, în întreaga țară, o serie de parteneri cu înalte competențe și experiență, în domeniul retailului, în general și în comerțul cu carburanți, în special, capabili să livreze servicii profesionale, conform așteptărilor beneficiarilor acestor soluții;

- pentru că suntem aproape de dumneavoastră, de clienții noștri, deviza noastră fiind, încă de la înființare, în anul 1990, „GLYKON - Partenerul pe care te poți bizui!”.

Pentru detalii suplimentare consultați broșura de prezentare PetroSol, de pe situl nostru, iar, dacă doriți programarea unei demonstrații sau o ofertă, pentru suita PetroSol, ne puteți contacta la http://www.glykon.ro/contact.php.

Despre GLYKON S.R.L.

Suntem GLYKON S.R.L., o firmă privată, cu capital integral românesc, înființată în Constanța, la data de 23 martie 1990. În cei 25 ani de la înființare, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucători pe piața TI din Constanța, iar, din 1997, de când am devenit primul IBM Business Partner și pentru POS-uri, oferim soluții retail la nivelul întregii țări, prin intermediul unei rețele proprii, de parteneri de vânzări și service.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/glykon-s-r-l-/glykon-va-propune-sistemul-de-gestiune-pentru-statii-carburanti-petrosol-conform-cu-noua-legislatie-privind-a-m-e-f-urile