Auto Expo si IRICAD – Mitsubishi iti testeaza limitele!

Braila - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Social

Toamna aceasta, Auto Expo te invita sa-ti testezi limitele cu cele mai noi modele de autoturisme si motoare. Timp de 9 week-enduri din perioada septembrie - octombrie, Galeria Real va fi gazda Auto Expo, expozitie de masini, motoare si ambarcatiuni.

Auto Expo si IRICAD – Mitsubishi iti testeaza limitele!

In cele noua week-enduri, vor expune pe rand, in parcarea Galeriei Real, dealeri auto, moto si ambarcatiuni Programul pentru urmatoarele week-end-uri este:

•03 – 04 – 05 septembrie – BELVEDERE MOTORS– Citroen Galati
•10 – 11 – 12 septembrie – IRICAD - Mitsubishi
•17 – 18 – 19 septembrie – ESTIMA MOTORS – Toyota
•01 – 02 – 03 octombrie – CEFIN - Iveco

Pentru a fi la curent cu detalii despre programul complet al expozitiei accesati pagina www.jobmagazin.ro

In zilele de 07 - 11 septembrie, intre orele 16.00 – 19.00, caravana Auto Expo va invita sa admirati pe strazile din Galati, vedeta Mitsubishi iar in week-end-ul 10 – 12 septembrie veti putea afla mai multe detalii despre modelele expuse.

Crossoverele Mitsubishi Motors reprezintă alternative inteligente pentru modelele tradiţionale din segmentul “passanger cars”, compatibile cu moştenirea sportivă 4x4 a mărcii, poziţionarea acesteia şi percepţia clientului. ASX încearcă să îmbine atitudinea de maşină pentru pasageri a lui Lancer, cu poziţia de condus înaltă a lui, dar şi să ofere satisfacţii suplimentare prin intermediul inteligentului sistem electronic de tracţiune integrală AWC.

Noul Mitsubishi ASX are acelaşi ampatament de 2,67 metri ca Outlander, însă este cu 34.5 cm mai scurt. El foloseşte aceeaşi arhitectură de bază a şasiului (suspensii MacPherson pe faţă şi multi-link pe spate), a cărei setare a fost însă special gândită pentru acest vehicul mai mic şi mai uşor. O altă îmbunătăţire notabilă este introducerea unei direcţii asistată electric în vederea reducerii emisiilor de dioxid de carbon, căreia i s-au adaugat ajustări ale telescoapelor, aceasta din urma fiind o premieră pentru actuala gamă de modele Mitsubishi.

IRICAD - Mitsubishi va pune la dispozitia persoanelor care doresc sa achizitioneze un autoturism, posibilitatea de a efectua si un drive test
.
Persoanele care vor participa la drive test au obligatia de a se conforma tuturor regulilor expuse de catre dealeri, inainte de efectuarea testului.

Auto Expo, se va desfasura pe ritmurile Kiss Fm Galati.

Testeaza-ti limitele la Auto Expo!

Despre Go&Gomediagrup

Despre Go & Go media grup

Go & Go Media Grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 la Galati, apoi in octombrie 2008 la Ploiesti, a organizat primul eveniment de cariera si antreprenoriat pentru studenti si absolventi, Job Cocktail. Tot in acelasi an, in luna octombrie, la Galati, Go & Go Media Grup a organizat CASA 360 de grade, primul targ local de imobiliare.
.
Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
•JobCocktail – eveniment de cariera si antreprenoriat;
•Job Magazin - revista de joburi, oportunitati si timp liber;
•www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
•Centrul de Training si Dezvoltare - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.
Luminita Oancea
Coordonator PR & Adv
Go & Go media grup
0731 023 328
office@jobcocktail.ro
office@jobcocktail.ro