Evenimentul de Cariera si antreprenoriat „Job Cocktail”Ploiesti Editia a II-a, noiembrie, 2009

Ploiesti - 9 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ploiesti, 9 noiembrie 2009 – „Job Cocktail” - evenimentul de cariera si antreprenoriat pentru tineri a ajuns la a doua editie in Ploiesti si va avea loc in data de 12 – 14 noiembrie 2009 in incinta Casei de Cultura a Studentilor din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze. Evenimentul isi propune sa vina in intampinarea tinerilor nu numai cu oportunitati de angajare dar si cu prezentarea unor servicii si produse special concepute pentru dezvoltarea lor profesionala.

Job Cocktail este ocazia potrivita pentru tineri de a-si gasi jobul dorit si de a participa la sesiuni gratuite de pregatire profesionala pe teme precum Antreprenoriat, Modele de Succes, Plan de Afaceri, Responsabilitate Sociala Corporatista si Angajat in UE. Editia 2009 a evenimentului Job Cocktail din Ploiesti vine cu o noutate pentru companii oferind angajatilor acestora posibilitatea de a participa la o sesiune de pregatire pe o tema de actualitate si anume Managementul Schimbarii.

Sectiunea de Antreprenoriat se bucura de o atentie deosebita prin prezenta Cristinei Alexandru, manager proiect www.startups.ro, portal de publishing premium online dedicat antreprenorilor din Romania.

Job Cocktail, anunta cu aceasta ocazie si doua lansari importante atat pentru companii cat si pentru tineri. Aparitia primului numar Job Magazin, revista de joburi, oportunitati si timp liber, in Ploiesti si Iasi, care deja se afla la numarul cinci in Galati si Braila precum si a site-ului suport www.jobmagazin.ro , iar cea de-a doua lansare este Centrul de Training si Dezvoltare „job Cocktail”, mai multe detalii pe www.jobcocktail.ro sectiunea Oportunitati /Cariera Ta.

La aceasta editie a Job Cocktail, vor participa companii din industria auto, asigurari, financiar-bancar, antreprenoriat online dar si invitati speciali, Cristina Alexandru, manager proiect www.startups.ro, Iuliana Leurent, branch managerul agentiei Manpower Ploieşti, Marius Ogrezeanu si Andrei Stir de la Centrul de Training si Dezvoltare, care vor conduce sesiunile de pregatire pentru tineri si angajatii companiilor.

Despre Go&Gomediagrup

Despre Go & Go media grup

Go & Go Media Grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 la Galati, apoi in octombrie 2008 la Ploiesti, a organizat primul eveniment de cariera si antreprenoriat pentru studenti si absolventi, Job Cocktail. Tot in acelasi an, in luna octombrie, la Galati, Go & Go Media Grup a organizat CASA 360 de grade, primul targ local de imobiliare.
.
Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
•JobCocktail – eveniment de cariera si antreprenoriat;
•Job Magazin - revista de joburi, oportunitati si timp liber;
•www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
•Centrul de Training si Dezvoltare - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.
Luminita Oancea
Coordonator Marketing si PR
Go&Go media grup
Tel M: 0731.023.328