Job Cocktail Chisinau isi deschide portile, maine 03 noiembrie, la Universitatea de Stat din Moldova!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Social

A sosit mult asteptatul moment de catre studenti, absolventi si tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca. Job Cocktail Chisinau isi deschide portile, maine 03 noimbrie, la Universitatea de Stat din Moldova.

Timp de 2 zile studentii, absolventii dar si tinerii cu experinta de pana la 10 ani vor avea posibilitatea sa interactioneze cu companiile participante, sa participe la seminariile oferite gratuit si bineinteles sa-si gaseasca un loc de munca pe masura experientei lor: entry level, middle level, senior level.

Evenimentul de cariera, Job Cocktail va fi deschis oficial la ora 10.30 de conferinta de presa Job Cocktail, la care vor fi prezenti reprezentanti ai companiilor participante la targul de locuri de munca. Conferinta de presa se va desfasura in incinta Facultatii de Matematica, sala 222, la ora 10.30, moment in care sunt invitati toti reprezentantii mass-media.

Agenda Job Cocktail Chisinau este urmatoarea:

http://www.jobcocktail.com/agenda


Despre Go&Gomediagrup

Despre Go & Go media grup

Go & Go Media Grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 la Galati, apoi in octombrie 2008 la Ploiesti, a organizat primul eveniment de cariera si antreprenoriat pentru studenti si absolventi, Job Cocktail. Tot in acelasi an, in luna octombrie, la Galati, Go & Go Media Grup a organizat CASA 360 de grade, primul targ local de imobiliare.
.
Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
•JobCocktail – eveniment de cariera si antreprenoriat;
•Job Magazin - revista de joburi, oportunitati si timp liber;
•www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
•Centrul de Training si Dezvoltare - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.
Luminita Oancea
PR & Event Manager
0731 023 328
office@jobcocktail.ro
office@jobcocktail.ro