Job Cocktail - eveniment de cariera

Locul desfasurarii: Galati - holul Universitatii Dunarea de Jos, Braila - Facultatea de InginerieGalati, Braila

Organizator: Go&Go media grup

Job Cocktail - eveniment de cariera

Job Cocktail, Eveniment de cariera, editia 2009, vine in ajutorul studentilor si tinerilor absolventi prin combinarea trainingurilor oferite gratuit (Managementul vanzarilor, Abilitati de prezentare, CV & Scrisoare de intentie) cu sesiunile interactive despre Antreprenoriat si Responsabilitate Sociala. De asemenea, Europe Enterprise Network impreuna cu reprezentanti ai universitatilor vor discuta cu participantii despre oportunitatile de angajare in Uniunea Europeana. In completarea acestor sesiuni, se va organiza si un targ de joburi (Braila – 7 mai, Galati – 8, 9 mai).

La sesiunea dedicata Antreprenoriatului, vor participa: Alina Closca, manager Egosano (cabinet de psihologie), Cristina Alexandru, manager Startups.ro, Adrian Stanciu, BCR, Director regional de marketing, Aura Matei de la Europe Enterprise Network (proiect al Camerei de Comert si Industrie Galati) si Cristina Dogaru, Presedinte AIESEC Galati. Astfel, participantii vor interactiona cu antreprenori, vor afla informatii despre finantarile oferite start-up-urilor, vor afla cum sa scrie un plan de afaceri, si despre proiectele ONG-urile, orientate catre sprijinirea studentilor pentru a-si infiinta o afacere.

Urmatoarele firme si organizatii vor avea stand in cadrul targului de joburi:
1. BCR
2. BCR Asigurari de viata
3. Dutch Marine Trading
4. ING
5. Astra Asigurari
6. Marfin Bank
7. Aviva
8. Selir
9. TV Galati
10. Kiss FM
11. Avon Cosmetics
12. FEG Education
13. AIESEC Galati
14. Dream Foundation


Alina Alexa
Responsabil Comunicare
0731.023.329

Despre GO&GOMEDIAGRUP

Despre Go & Go media grup

Go & Go media grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 a organizat in Galati targul de joburi pentru studenti si absolventi Job Cocktail (eveniment desfasurat in holul universitatii Dunarea de Jos) iar in octombrie in Ploiesti , urmat de CASA 360 in octombrie (primul targ de imobiliaredin Galati care a avut loc la Sala Siderurgistul). Urmeaza ca in mai anul 2009, Go & Go media grup sa organizeze Job Cocktail intr-o forma adaptata conditiilor actuale.

Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
• JobCocktail - targ de locuri de munca, antreprenoriat, stagii de practica;
• Job Magazine - revista de joburi, oportunitati si timp liber, aria Galati- Braila;
• Site-ul www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
• Centrul de training si dezvoltare „JobCocktail” - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.

Participare: Intrare libera