Miri Expo 2011

Locul desfasurarii: Promenada Mall Focsani

Organizator: GO&GO media grup

In perioada 26 – 27 februarie 2011, in Promenada Mall din Focsani,  va avea loc evenimentul Miri Expo, dedicat nuntilor. Toti viitorii miri din judetul Vrancea au ocazia sa consulte specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.

Miri Expo vine si de aceasta data cu o abordare inedita imbinand utilul cu placutul. Pe parcursul celor doua zile viitorii miri, atat din Focsani cat si din orasele si  judetele invecinate, pot lua parte la un spectacol inedit cat si la reduceri consistente de preturi.

 

Programul evenimentului contine ca de obicei sectiuni de dans, degustare de vin, cantece de petrecere, sedinta de make up, prezenatre de moda si traditionala tombola cu premii consistente. Pentru mai multe detalii despre premii se poate accesa site-ul evenimentului www.miriexpo.ro, de unde se pot descarca deja ofertele companiilor participante.

Toti cei interesati sunt asteptati la eveniment pe durata celor doua zile unde pot completa si talonul de tombola pentru extragerea de duminica.

Suntem convinsi ca si anul acesta vom fi pe masura asteptarilor celor interesati si va promitem un spectacol de lumina si culoare.

Miri Expo, demonstratie de stil si rafinament!

Despre GO&GOMEDIAGRUP

Despre Go & Go media grup

Go & Go media grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 a organizat in Galati targul de joburi pentru studenti si absolventi Job Cocktail (eveniment desfasurat in holul universitatii Dunarea de Jos) iar in octombrie in Ploiesti , urmat de CASA 360 in octombrie (primul targ de imobiliaredin Galati care a avut loc la Sala Siderurgistul). Urmeaza ca in mai anul 2009, Go & Go media grup sa organizeze Job Cocktail intr-o forma adaptata conditiilor actuale.

Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
• JobCocktail - targ de locuri de munca, antreprenoriat, stagii de practica;
• Job Magazine - revista de joburi, oportunitati si timp liber, aria Galati- Braila;
• Site-ul www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
• Centrul de training si dezvoltare „JobCocktail” - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.

Confirmare pana la data: 26 februarie 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: expozitiepetrecerenuntamireasamiremiri expofocsanipromenadarochiivindans