Goldbooks anunta lansarea a doua carti noi semnate de Joseph Prince

Baia Mare - 25 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Destinat sa domnesti (devotional) si Rugaciunea de protectie, disponibile din aceasta luna si in limba romana.

Joseph Prince

Joseph Prince

Acum, odata cu inceperea noului an, libraria online Goldbooks .ro a adus pe rafturi cateva dintre cele mai noi carti semnate de Joseph Prince - Destinat sa domnesti (Devotional) si Rugaciunea de protectie. Ambele carti au fost traduse si editate pentru Romania de catre echipa librariei si urmeaza sa fie disponibile in mai multe magazine online si locatii fizice din tara, in cel mai scurt timp. De asemenea, cartile pot fi comandate online, direct din stoc, de pe www.goldbooks.ro.

Destinat sa domnesti - Devotional

Reflecții zilnice pentru succes fără efort, întregire și trăire victorioasă

Cartea, intinsa de-a lungul a 379 de pagini, prezinta cititorului moduri prin care (cu ajutorul meditatiilor zilnice) sa inteleaga tot mai bine harul lui Dumnezeu si adevarurile revelate in Sfanta Scriptura. Fiecare pagina te poate inspira, in fiecare zi; cartea in sine trateaza o multime de aspecte practice ale acestei vieti, nefiind deloc un tratat searbad de teologie. Dimpotriva, iti va povesti despre inima plina de dragostea a Dumnezeului, ca Tata, si iti va prezenta cum sa ai succes in viata ta de familie, in sanatate, cariere si slujirea crestina. Foloseste aceasta lectura pentru a te concentra in fiecare zi mai mult pe dragostea lui Dumnezeu si a deveni persoana de care sa fii cu adevarat mandru!

Rugaciunea de protectie

Psalmul 91, intr-o noua prezentare

Dumnezeu ne-a dat o rugaciune de protectie foarte puternica, pe care o sa folosim oricat de des - Psalmul 91. Aceasta noua carte iti poate descoperi, poate pentru prima data, puternica semnificatie ascunsa in spatele cuvintelor psalmului. Citind-o, vei intelege mai multe despre modul in care Dumnezeu isi protejeaza copiii. Prin aceasta lectura, Joseph Prince iti va prezenta solutii si sfaturi practive pentru a te odihni in prezenta Celui Preainalt, in locul spiritual in care nimic nu poate sa te atinga. Astfel, vei intelege mai bine lucrurile din viata ta si vei invata sa nu te mai comporti ca o victima, ci ca un luptator victorios, reusind sa traiesti fara frica in aceste timpuri periculoase.

Despre Joseph Prince

JOSEPH PRINCE este una dintre cele mai cunoscute voci din întreaga lume în ceea ce privește răspândirea Evangheliei harului – mai ales prin cărțile și programele sale de televiziune și ca vorbitor la conferințe crestine. Timp de peste două decenii, a predicat cuvântul lui Dumnezeu într-un mod nou și revigorant, subliniind măreția lui Isus. El este păstor senior al Bisericii Noua Creaţie   din Singapore, o comunitate vibrantă care adună în fiecare duminică mai mult de 32.000 de închinători. Serviciul său de televiziune, Joseph Prince Ministries, are scopul de a-i edifica şi inspira pe oameni prin Evanghelia lui Isus Cristos.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gold-books/goldbooks-anunta-lansarea-a-doua-carti-noi-semnate-de-joseph-prince