Libraria Gold Books aduce zeci de noi titluri crestine

Baia Mare - 18 august 2017

Comunicat tip General in Religie

In aceasta vara a fost deschisa noua librarie crestina Goldbooks.ro. Conceputa ca un magazin online complex, libraria contine numeroase titluri crestine - atat autohtone cat si straine. Astfel, vizitatorii vor putea gasi in paginile site-ului carti crestine semnate de autori celebri precum Joseph Prince , Bill Johnson, Randy Clark, T.L. Osborn, Heidi Baker sau publicatii unice, precum cele semnate de Nicu Zaharie, misionar crestin roman.

Carti crestine noi la Goldbooks.ro

Carti crestine noi la Goldbooks.ro

In aceasta vara a fost deschisa noua librarie crestina Goldbooks.ro. Conceputa ca un magazin online complex, libraria contine numeroase titluri crestine - atat autohtone cat si straine. Astfel, vizitatorii vor putea gasi in paginile site-ului carti crestine semnate de autori celebri precum Joseph Prince, Bill Johnson, Randy Clark, T.L. Osborn, Heidi Baker sau publicatii unice, precum cele semnate de Nicu Zaharie.

Cartile lui Joseph Prince, pentru prima data in Romania

Gold Books se face remarcata nu doar prin comercializarea unor titluri deja consacrate la nivel mondial ci si prin traducerile si publicatiile ce nu au mai ajuns pana acum pe piata din Romania. Este vorba in special de noile carti semnate de catre pastorul Joseph Prince, prezente din aceasta luna pe rafturile librariei:

- Destinat sa domnesti

- Razboiul Spiritual

- Un singur lucru

- Sanatate si implinire prin Cina Domnului

- Miracolul tau este in gura ta

Avand doua decenii de slujire in biserica, Joseph Prince a ajuns sa fie unul dintre cele mai importante personalitati ale lumii evanghelice americane dar si internationale. Mesajele sale centrate in jurul asa-numitei Evanghelii a harului au succes pe intreg mapamondul, fiind transmise atat cu ajutorul cartilor, a materialelor scrise de studiu biblic (in multiple limbi), cat si prin intermediul televiziunii ori a internetului. In continuare, Joseph Prince participa la numeroase conferinte, emisiuni si predica Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod indraznet, proaspat, practic si plin de revelatii - facand trecerea de la mesajul unui crestinism al obligatiilor, al presiunii puse pe eforturile crestinului, la unul pe harul lui Cristos si pe suficienta si plinatatea lucrarii lui Dumnezeu, ca sursa de binecuvantare, viata si succes.

Cele mai vandute carti crestine ale ultimilor ani

Pe langa aceste carti unice despre viata crestina, vizitatorii vor gasi si materiale scrise de catre autorul Bill Johnson, best sell-uri ale ultimilor ani: Cand Cerul invadeaza pamantul (ghid practic pentru o viata plina de miracole), Gazduirea Prezentei Lui (Dezvaluirea Agendei Cerului), Ghid esential de vindecare (cartea trateaza tematica rugaciunii de vindecare si a fost elaborata in parteneriat cu Randy Clark), Fata in fata cu Dumnezeu; T.L. Osborn - Vindecand bolnavii; Carlos Rodriguez - Predestinat pentru infiere; Heidi Baker - Constransa de iubire, Invatand sa iubim. Aici se poate comanda si prima aparitie a lui Nicu Zaharie - Identitate prin har. Stocul este in crestere constanta, astfel noi titluri vor fi adaugate si in urmatoarea perioada.

Profita de cele mai bune preturi din Romania, de livrarea rapida si de colectia deosebit de variata de carti! Fii incurajat de acesti autori, lectureaza aceste studii ori mesaje si vei invata sa traiesti viata pe care Dumnezeu ti-a pregatit-o, inainte de intemeierea lumii! Comanda acum titlurile preferate si vei afla cum poti avea succes, cum sa fii implinit, sanatos si sa iti depasesti obstacolele!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gold-books/libraria-gold-books-aduce-zeci-de-noi-titluri-crestine