GOLDEN MONDIAL CORPORATION

BUCURESTI - 21 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, 22 februarie 2010

GOLDEN MONDIAL CORPORATION www.goldenromania.ro a devenit partener cu CPE in cadrul web site-ului dedicat actiunilor initiate de Centrul de Parteneriat pentru Egalitate in colaborare cu Fondul Social European.

Astfel notam participarea GMC Romania la Seminariul desfasurat in perioada 11-12 decembrie 2009 la Bucuresti, Hotel Minerva, parte a actiunii de Dezvoltare a Resurselor Umane prin Programul Operational Sectorial 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European.

Prin reprezentantul Simona Simionescu - Manager HR, GMC Romania a fost selectata intre companiile eligibile din raza Bucuresti/Ilfov beneficiare de formare si consultanta in WLB(Work Life Balance).
Cursul numit “Cum sa dezvolti si sa implementezi programe de work-life balance in compania ta !” din cadrul proiectului “Fii family friendly ! Formare si consultanta pentru companiile din Bucuresti si Ilfov” initiat de CPE in asociere cu Fundacion Mujeres – Spania, consultantul GMC Romania a primit competenta in tematici, metode de implementare si dezvoltare a programelor WLB pentru organizatii si companii client.

Despre Golden Mondial Corporation

GOLDEN MONDIAL CORPORATION actioneaza pe piata romaneasca si internationala ca un intermediar intre vanzatorul si cumparatorul de afaceri.
GOLDEN MONDIAL CORPORATION ofera prin expertii sai servicii de comunicare interna si externa, consultanta si diagnostic in management organizational, in scopul masurarii rentabilitatii economice a societatilor client.
GOLDEN MONDIAL CORPORATION se va asocia pe parcusul acestui an la numeroase evenimente de business si se va implica in proiecte UE.
SIMONA SIMIONESCU
PR Manager
Tel. 0748.988.255
E-mail : office_simona@yahoo.com
goldenromania@yahoo.com