Robert Wegemann și Daniel Todoran-Rareș s-au alăturat studioului de animație Golem

BUCURESTI - 17 mai 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Golem Studio a primit cu bucurie doi noi membrii în echipă: Robert Wegemann și Daniel Todoran-Rareț. Robert Wegemann s-a alăturat studioului de animație Golem în calitate de animator, iar Daniel Todoran-Rareș este noul PR și Client Service Director.

Robert a lucrat la Sahia Film, Genius 3D, Firka film Ungaria, Pelly Studio Ungaria și Dacodac.

Robert a participat la realizarea serialelor de animație Mr. Bean, Angelina Ballerina, etc. De asemenea, Robert Wegemann a făcut parte din echipa de animatori la filmele de animație: „Les Gnoufs”, „Piccolo, Saxo et compagnie” și la „Jasper, Journey to the end of the world”.

Daniel Todoran-Rareș are o experiență de peste 10 ani în mass-media (Tineretul Liber, Fun Radio București, Cotidianul, Radio Contact, etc.). A fost consilier de presă la OpenLink Networks și project manager la iSense Media, Senior Software/ Senior Interactive și Active Soft. Daniel este editorul site-ului www.animationmagazine.eu.

Echipa studioului Golem a realizat animații pentru multe reclame reușite, precum Fanta, Kandia, Familia Telcu (Romtelecom), Tuborg, etc.

Despre Golem Studio

golemul.blogspot.com
www.golemstudio.ro
Golem Studio pe Facebook